Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Thank you very much :-) I'm happy.

Igen, úgy van. A kapu is látványos, ahol ilyesmi van a bejáratnál, ott sejteni lehet, hogy érdemes odabenn is szétnézni.

http://kep-ter.blogspot.co.uk/2013/06/fodor-gyula-epuletei-hajos-utca-25.html

Én sem láttam Napóleont, ponyva fedte. :-/

Thank you very much for your comment. I'm happy.

Igen, a 100 éves házak napja. Idén kimaradt, de a korábbi években több házban is jártam ezeknek a rendezvényeknek köszönhetően, jó néhány kép készült, ezek közül sok látható ezeken az oldalakon is. Sok különleges, pontosabban nem mindig szabadon látogatható helyről készülhettek így képeim.

István

Very cool architecture! Good eye for an interesting subject!

Thank you very much for your comment - dear Alicja :-)

:-) Thank you very much for your comment. Спасибо за ваш комментарий. Да, это мода навесного замка, составляет около пары в любви друг к другу прядями его жизни.

Köszönöm a hozzászólást - hát igen, nagyon látványos a kínálat egy ilyen patinás cukrászdában, de inkább csak a szemnek gyönyörűség, az árúkínálat túl cukros. :-/

Спасибо за ваш комментарий. Я рад, если вам нравятся фотографии.

Köszönöm a hozzászólásodat. Amikor ennyire verőfényes napsütés van, olyankor csodaszép színekben pompázik a látvány. :-)

« Previous12345678...4950Next »

Tags