Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat - kedves Magdi. :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Dies ist eine Schule, machten die Studenten die Dekorationen. Ich liebe es Fotos von Architektur nehmen. :-)

Köszönöm a hozzászólást :-) Ez egy igazán klassz hely, javaslom másoknak is megnézni .... :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Ich bin froh, dass mein Bild, das Sie mögen. Ich liebe es Fotos von Architektur nehmen. :-)

Köszönöm a hozzászólásodat kedves Gyöngyi. Imádom a természetet járni így tavasszal, nyár elején, mert harsogó, erős színeket találok, és a gazdag színvilágtól megvidámodom. :-D

Sehr geehrte Dame! Ab heute ist dieses Bild (nächste 7 bis 10 Tage lang; oder länger) unser Beautiful EUROPE Gruppenbild. Herzliche Grüße Damir

ALLWO: Danke für den Beitrag. :-) Für mich ist diese kleine Blume ist wie eine Ballerina tanzen. Wenn es mehr Blumen zusammen, zusammen mit dem gesamten Corps de ballet. Näher :-) zu den kleinen Röcke.

Köszönöm a hozzászólást. :-) Nem volt egyszerű a fotózás, Egerszalókon fakerítéssel körül van kerítve a termálvíz csöve, meg a vízből kirakódott mész-só domb. Kénytelen voltam fölmászni a kerítésre, hogy magasságban legyek, ráláthassak a vízmedencékre. Egy helyen be is másztam a kerítésen (ámbár akkor nem lehetett fölülről rálátni, hanem csak az oldalát). A kis medencékben üledékes a víz, ásványi sók rakódnak ki (barna, vörös), vagy békanyál van benne (zöldes) vagy ahol nem rakódott ki semmi, ott üres kék (az a legszebb) :-) A termálvíz csövéből több csatornán folydogál a víz, útja során valamelyik kis medencét táplálja.

Merci pour le post. :-) N ornateness général d'un tel WC. Ceci est plutôt inhabituel. Peut-être l'un de l'espace guest-optique introduit un design intéressant, mais une rareté dans ce genre de chose.

« Previous12345678...4950Next »

Tags