Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat kedves Gyöngyi - örülök, hogy tudod a nevét és hogy már tudom én is. :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar, ich bin froh, dass Sie das Foto. Budapest ist sehr schöne Gebäude gefunden, leider werden die meisten Häuser sind gesperrt Tor außergewöhnliche Glück, wenn es in kommen könnte, um sich umzusehen .

Díky za příspěvek, nádherná botanická zahrada, odpočívat tam.

Köszönöm a hozzászólásodat - kedves Magdi. :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Dies ist eine Schule, machten die Studenten die Dekorationen. Ich liebe es Fotos von Architektur nehmen. :-)

Köszönöm a hozzászólást :-) Ez egy igazán klassz hely, javaslom másoknak is megnézni .... :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Ich bin froh, dass mein Bild, das Sie mögen. Ich liebe es Fotos von Architektur nehmen. :-)

Köszönöm a hozzászólásodat kedves Gyöngyi. Imádom a természetet járni így tavasszal, nyár elején, mert harsogó, erős színeket találok, és a gazdag színvilágtól megvidámodom. :-D

ALLWO: Danke für den Beitrag. :-) Für mich ist diese kleine Blume ist wie eine Ballerina tanzen. Wenn es mehr Blumen zusammen, zusammen mit dem gesamten Corps de ballet. Näher :-) zu den kleinen Röcke.

Köszönöm a hozzászólást. :-) Nem volt egyszerű a fotózás, Egerszalókon fakerítéssel körül van kerítve a termálvíz csöve, meg a vízből kirakódott mész-só domb. Kénytelen voltam fölmászni a kerítésre, hogy magasságban legyek, ráláthassak a vízmedencékre. Egy helyen be is másztam a kerítésen (ámbár akkor nem lehetett fölülről rálátni, hanem csak az oldalát). A kis medencékben üledékes a víz, ásványi sók rakódnak ki (barna, vörös), vagy békanyál van benne (zöldes) vagy ahol nem rakódott ki semmi, ott üres kék (az a legszebb) :-) A termálvíz csövéből több csatornán folydogál a víz, útja során valamelyik kis medencét táplálja.

« Previous12345678...4950Next »

Tags