Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Remek látvány! 📷

LIKE ♥ & ✰

Kellemes napot!

Gyöngyi

ALLWO: Danke für den Beitrag. :-) Für mich ist diese kleine Blume ist wie eine Ballerina tanzen. Wenn es mehr Blumen zusammen, zusammen mit dem gesamten Corps de ballet. Näher :-) zu den kleinen Röcke.

Köszönöm a hozzászólást. :-) Nem volt egyszerű a fotózás, Egerszalókon fakerítéssel körül van kerítve a termálvíz csöve, meg a vízből kirakódott mész-só domb. Kénytelen voltam fölmászni a kerítésre, hogy magasságban legyek, ráláthassak a vízmedencékre. Egy helyen be is másztam a kerítésen (ámbár akkor nem lehetett fölülről rálátni, hanem csak az oldalát). A kis medencékben üledékes a víz, ásványi sók rakódnak ki (barna, vörös), vagy békanyál van benne (zöldes) vagy ahol nem rakódott ki semmi, ott üres kék (az a legszebb) :-) A termálvíz csövéből több csatornán folydogál a víz, útja során valamelyik kis medencét táplálja.

Merci pour le post. :-) N ornateness général d'un tel WC. Ceci est plutôt inhabituel. Peut-être l'un de l'espace guest-optique introduit un design intéressant, mais une rareté dans ce genre de chose.

Köszönöm a hozzászólásodat. Bár látszik a házon, hogy többszöri nekifutásra alakult ilyenné, az ablakok helyzete, formája sem egységes, de a kék festés mégis összetartozóvá teszi :-)

Merci pour le post. :-) Je ne l'ai pas vu ce vélo lors de l'utilisation. Pour moi, il est difficile d'imaginer comment s'asseoir ou comment la structure fonctionne.

Köszönöm a hozzászólásodat - örülök, hogy tetszik a kép, véletlenül akadtunk rá a kápolnára, semmi útjelző nem irányított oda.

Szép színek.

TETSZIK.

Szép napot.

Gyöngyi ლ (╹ ◡ ╹ ლ)

Thank you very much for your comment. :-) I'm happy.

« Previous12345678...4950Next »

Tags