Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Kedves István - köszönöm a figyelmeztetést, tüstént kijavítottam a tévesen írott házszámot. Ez az úgynevezett "Napoleon-ház" és valóban a Hajós utca 25. alatt található. :-) Örülök, hogy kedveli ezt az épületet - érdemes az apró részleteken is elidőzni, ha az embernek van hozzá ideje.

Thank you very much for your comment - dear Alicja :-)

:-) Thank you very much for your comment. Спасибо за ваш комментарий. Да, это мода навесного замка, составляет около пары в любви друг к другу прядями его жизни.

Igen, jól tippeltél - lakóház ez, a lépcsőházban való forduló. A Nagykörúton kinyitottak néhány házat (sokat) az érdeklődők részére, amikor fényképezőgéppel felszerelkezve lehetett sétálgatni (2 napig tartott) - és elcsodálkoztam, hogy mennyire érdekes, változatos ezeknek a nagy házaknak a belseje. Érdemes volt fárasztani a lábaimat, és ismerkedni az efféle különlegességekkel, mint ez itt.

A lépcsőház fordulójában összejönnek az emberek, kitéve kisasztal, 1-2 szék, lehet beszélgetni, vagy a gyerekek dominóztak ott.

Köszönöm a hozzászólást - hát igen, nagyon látványos a kínálat egy ilyen patinás cukrászdában, de inkább csak a szemnek gyönyörűség, az árúkínálat túl cukros. :-/

Спасибо за ваш комментарий. Я рад, если вам нравятся фотографии.

Köszönöm a hozzászólásodat. Amikor ennyire verőfényes napsütés van, olyankor csodaszép színekben pompázik a látvány. :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Ich bin glücklich, wenn Sie die Fotos mögen.

Děkujeme za váš názor - rád, že se vám líbí obrázek.

« Previous12345678...4950Next »

Tags