Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

:-) Thank you very much for your comment. Спасибо за ваш комментарий. Да, это мода навесного замка, составляет около пары в любви друг к другу прядями его жизни.

Igen, jól tippeltél - lakóház ez, a lépcsőházban való forduló. A Nagykörúton kinyitottak néhány házat (sokat) az érdeklődők részére, amikor fényképezőgéppel felszerelkezve lehetett sétálgatni (2 napig tartott) - és elcsodálkoztam, hogy mennyire érdekes, változatos ezeknek a nagy házaknak a belseje. Érdemes volt fárasztani a lábaimat, és ismerkedni az efféle különlegességekkel, mint ez itt.

A lépcsőház fordulójában összejönnek az emberek, kitéve kisasztal, 1-2 szék, lehet beszélgetni, vagy a gyerekek dominóztak ott.

Ezt a képet sokáig csodáltam, csodálnám a házat is, ha itt laknék. Aztán később láttam meg az apró hibát a magyar címben. a 13-as (pontosabban 113-15-ös) számú házban már én is jártam, van is róla képem itt a panoramio-n. Az ennyire nem díszes, de szintén szemrevaló.

Üdvözöl: István

Köszönöm a hozzászólást - hát igen, nagyon látványos a kínálat egy ilyen patinás cukrászdában, de inkább csak a szemnek gyönyörűség, az árúkínálat túl cukros. :-/

Спасибо за ваш комментарий. Я рад, если вам нравятся фотографии.

Köszönöm a hozzászólásodat. Amikor ennyire verőfényes napsütés van, olyankor csodaszép színekben pompázik a látvány. :-)

Vielen Dank für Ihren Kommentar. Ich bin glücklich, wenn Sie die Fotos mögen.

Děkujeme za váš názor - rád, že se vám líbí obrázek.

Köszönöm a hozzászólást - csak nézője voltam a látványnak, de élvezetes volt nézni is :-)

Thank you very much for your comment :-)

« Previous12345678...4950Next »

Tags