Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Köszönöm a hozzászólásodat - kedves István. :-) Az épületfotózásban az a jó, hogy mindig lehet találni benne szimmetriát, meg perspektívát. Pláne jó, ha a kettő együtt is megvan egy képen.

Szerintem elhibázottak azok a fotók, amit egy kicsit oldalról készít valaki, mert máris elvesztette a szimmetriát.

Valahogy az emberek úgy vannak összerakva, hogy a szemünknek az tetszik, ami szabályos - nem csak emberi arc, hanem: a cipőd, a madár szárnya, a csillár, bármi.

Köszönöm a hozzászólásodat. Igen, jól tippeltél. A "Titkos kertek, belső udvarok" séta során jutottam be olyan zárt udvarokba, ahol egyébként nem járkálhat más, csak a kulcsosok, meg a "Image" séta csapata.

Ha nem is sok, de nem is extrém kevés a szabadidőm, ez igaz. Legalábbis, ami a munka által engedett szabadidőt illeti. De a szabadidőben inkább gyerekbarát programokat tervezek, apró gyerekekkel egy fotózós városnézés nem működik. Szóval ők veszik el az időmet, de ez azért sokkal jobb, mintha csak a munka venné el mindet. :) A panoramio-ra is sokkal több időm volt még néhány éve, mások képeihez mostanában ritkán jutok el.

Örülök, ha tetszenek azok a helyek, amik nekem is. Igyekszem különleges, ritkábban látható helyeken is fotózni, ha tudok.

István

Thank you very much for your comment - dear Belovka.

;-) Yes !

Thank you very much for your comment.

Thank you very much for your comment - dear LudMila. :-)

:-) Köszönöm a hozzászólásodat - örülök, hogy megnyerte a tetszésedet.

Gracias por tu comentario. Me alegro de que te guste mi foto.

Yes! Thank you very much for your comment.

Thank you very much for your comment - dear LudMila. I'm happy.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Sugár Nagy's groups