Sugár Nagy
photos
on Google Maps
views
Szeretek utazgatni a világban, szeretek fényképezni, és szeretem megmutatni másoknak a világban látott szépségeket. I love to travel around the world, I love photography, and I love to show others saw beauty in the world.

Sugár Nagy's conversations

Интересный велосипед!

Děkuji chválil mé fotografie. Je dobře, že se vám líbí obrázek.

Thanks for the comment :-) I'm glad that you like the picture, even though it was quite dark depths of the cave, it was difficult to be assessed to take photographs there.

Dear Péter - thank you for your remark my photo, I am glad that you like the picture. I am glad that you called it my attention the boatman onto a group - I would be the group's member myself with pleasure.

Thank you very much for your comment - dear Mircea Moldovan :-)

Thank you very much for your comment - dear Omar AV.

Děkuji za váš komentář. Jsem rád, že se vám líbil fotografie.

Köszönöm szépen - kedves Tibor, örülök, hogy tetszik neked.

Most, hogy a Budapest-100 rendezvény lehetőséget adott, hogy a Nagykörúton lévő 100 éves házakba bemehessek, képet kaptam róla, hogy hogyan élnek az emberek ebben a városban. Vannak lepusztult házak, hámló vakolattal, törött lépcsővel, de az ablakpárkányon virágok, a lépcsőház felsöpörve, a lépcsőkorlát átfestve, nem rozsdás, az ablakszemek nincsenek kitörve, stb. Azokban a házakban megbecsülik a lakók az életük helyszínét. :-)

Ahol meg azt látom, hogy mocsok van, eldobált szemét, összemaszatolt falak, ott nem gondolom azt, hogy az utca lakói megbecsülik a életterüket, és belőlem sem váltja ki, hogy szerethessem az ilyen utcákat. :-(

Спасибо за ваш комментарий - хороший Naduuulya. Я рад приветствовать вас, глядя на мои альбомы и мне нравятся мои фотографии. Это хорошо для меня, чтобы написать мои фотографии.

« Previous12345678...4950Next »

Tags