Ciutat Comtal
Best photos All photos
89
photos
89
on Google Maps
views
Barcelona és la capital administrativa i cultural de Catalunya. La seva excel.lent situació pel que fa a les comunicacions internacionals, el clima mediterrani i el caràcter cosmopolita han fet de Barcelona una ciutat privilegiada.

Ciutat Comtal's conversations

La rambla dels Caputxins, també coneguda com rambla del Centre, comença al pla de la Boqueria - espai comprès entre el carrer de l'Hospital, el Teatre del Liceu i l'entrada al carrer de la Boqueria - i va fins a la plaça del Teatre. Aquest tram de la Rambla és la part que primer va ser passeig per a tots els qui, al matí, es reunien amb els amics, donant a aquest tram de carrer un aire popular. Les nits en què hi havia representació d'òpera, el passeig es transformava amb la presència de la burgesia catalana sortint del Liceu.

Enfront de la Via Laietana comença el Moll d'Espanya, on hi ha la seu del Club Nàutic i Marítim.Barcelona és avui una ciutat oberta al mar. I a peu de les Reials Drassanes s'aixeca l'Edifici Colon de Barcelona, 25 plantes d'oficines amb les millors vistes sobre Barcelona i el Port. Un lloc privilegiat a la ciutat privilegiada.

Friends

  • loading Loading…

 

Ciutat Comtal's groups