Wim Nature
photos
132
on Google Maps
views
[My other account](http://www.panoramio.com/user/3590026)

Wim Nature's conversations

Yep Wim, bij mij nog alles droog. Gelukkig stond ik aan de overkant van de weg, te ver om die straal op me te krijgen ;) De wind was trouwens ook precies de andere kant op, hahaha... Ik vermoed dat het vrij dichtbij het kuikentje terecht kwam. Volgens mij zitten ze nu al te broeden. Alle losse takken links zijn er op de één of andere manier weer uitgewaaid en doen ze het met een vrij kaal nest... Heel wat anders als die nesten die ze in bomen bouwen, die zijn soms wel meer dan een meter 'diep'! Mogelijk blijven ze takken gooien/leggen tot ze voldoende houvast hebben.

Groet, Christien.

Mooie tere kleuren.

Veel leuke dingen die je tegenkomt zijn geluk Christien, ook dat is het mooie van de combinatie hobby, natuur en fotografie.

Jij ook fijne paasdagen Christien

Gr. Wim

Niets mooier dan een taluut vol met de gele bloemen van koolzaad Hugo en Jan. Ik kwam daar van de snelweg af om rechts de polder in te rijden op zoek naar tulpen. Juist daar op de afslag was het heel erg mooi. Heb mijn auto aan de kant geparkeerd en ben het taluut een stukje afgelopen. Dat rijtje populieren is in het voorjaar ook altijd zo mooi van blad. Omdat het vrij hard waaide keek je tegen de grijze achterkant van die blaadjes aan...

Hartelijk dank voor jullie fantastische complimenten welke voorzien zijn van een YS! Ik hoop dat jullie er nog lang van na genieten.

Groet, Christien.

Ook alweer zo'n bijzondere plaat Wim. Hij zwemt zo mooi met zijn koppie omhoog.

Groet, Christien.

Prachtig zeg Wim. Hier moest je rap voor zijn, want ze nemen echt de benen.

Groet, Christien.

Prachtig opname en zo mooi scherp. Groet, Margaritha

Well, well Aldo....Thank you. Thanks for YSL, visit and nice comment. Greetings, Arina. Happy Easter.

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Wim Nature's groups