Rudolf Pellionis
photos
on Google Maps
views
Moje meno je Rudolf PELLIONIS.Pochádzam z Dobšinej, teraz bývam v Košiciach a som na dôchodku. Z okolia Dobšinej rád fotím a taktiež o tom píšem a dávam na svoje stránky : http://www.dobsincan.estranky.sk , prípadne na stránky : http://www.dobsina.estranky.sk/ Teším sa na Vaše návštevy.
« Previous12345678...4748Next »

Rudolf Pellionis's conversations

Hello karol >>> Nice church in Liptovský Mikuláš, Slovakia well photographed, warm regards from California, Richard. Like

Hello karol >>> nice location and capture in Slovakia well photographed, warm regards from California, Richard. Like

Hello karol >>> Interesting location in Slovakia well photographed, warm regards from California, Richard. Like

Krásny pohľad na Košice!!!

YSL - 8/37

prajem pekný víkend - Jani

Goran,

Jacek,

Wielfrid,

thank you very much for your comments, visit, like and Fav!!!

Greetings Fialka

Hello friend karol, terrific waterfall scene warm regards Richard. LIke

Choč je vďačný kruhovým výhľadom keď nie je hmla - už sme bivakovali na vrchole:)

Pekná fotka,tatranka!!!

YSL - 1/6

Ahoj,Jani

This is a very good photo! Best regards, János. And here is an info for Hungarian tourists: Ez a legmagasabban található egész évben üzemelő turistaház a Magas-Tátrában, a Szepesi-Öt-tó-katlanában. A ház 1899-ben épült, kezdetek óta a selmecbányai „szegények orvosának”, Téry Ödönnek (1856-1917) a nevét viseli, aki a közeli Közép-orom és Fecske-torony (1876, 1877) első megmászója volt, és akinek akadályt nem ismerő vasakarata teremtette meg a házat, olyan helyen, ahol minden talpalatnyi földet a természettől és az emberektől úgy kellett kiharcolni. A házat a ma már feledésbe merült, Magyar Turista Egyesület építette fel. A Téry-menedékház 1979-től három éven át nagyobb átépítésen ment keresztül, minek során a kályhákat központi fűtés váltotta fel, áramfejlesztőt és WC-t alakítottak ki és még más újításokon is átesett. Az egész átépítést az akkori gondnok és író, az azóta tragikusan elhunyt Vojtech (Belo) Kapolka vezette. 1982. október 1-jén adták át újból a turistaforgalomnak.

* Fen, thank you very much! Greetings, John *

Friends

  • loading Loading…

 

Rudolf Pellionis's groups