Margaritha
photos
on Google Maps
views
CANON foto's: Margaritha, de NIKON foto's: Fredrik.
« Previous12345678...7879Next »

Margaritha's conversations

Met name de complete oude binnenstad is UNESCO-erfgoed, en natuurlijk de Pfalz en het Voorportaal. Wij waren er rond pinksteren en het was toen goed te doen qua toerisme. We konden zelfs een prima kamer met ontbijt bij Frau Anja Koch vinden voor 1 nacht. Het hoogseizoen lijkt me echter niet aan te bevelen.

Zomaar in de vrije natuur, Margaritha? Die roodwangschildpadden kunnen bijten!

Leuk dat je er een speld hebt bijgezet, Margaritha. Zo zie je goed hoe klein ze zijn! LIKE.

MOOI landschap, Margaritha. LIKE.

Hi Margaritha. Bij mijn werk kan ik tussen de middag een rondje lopen en dat loopt gedeeltelijk door het bos. In dat los ligt veel houtafval en daarop ontdekte ik afgelopen najaar deze drie puisten. Heb net zolang gefotografeerd tot ze er alle drie op zijn voordeligst uitkwamen ;) Nou weet ik wel, dat dat erg moeilijk is, als het centrum eigenlijk geen centrum is. Maar de linker geeft toch ook nog zijn guttatiedruppel(s) mooi scherp weer.

Dank voor je aardige compliment, ook hier weer.

Thanks ook Kees en Berend voor jullie aardige bezoekje alhier.

Daag, Christien.

Beautiful flower and perfect macro. Like
Best wishes, Inger

Hi Margaritha, je hebt helemaal gelijk hoor, dat heb ik toch ook genoteerd bovenaan, alhoewel er op de vorige bladzijden vrij veel discussie heeft plaats gevonden. Het enige wat mij tegenhield waren de dotjes op de hoed. Parelamanieten hebben eigenlijk plakjes op hun hoed, maar mogelijk zijn het hier nog dotjes omdat ze zo jong zijn.

Super dank voor je complimentjes. Groetjes, Christien.

Er lagen 5 schildpadden te zonnen - dit jonkie op bladeren - de rest op afgewaaid hout in de gracht maar helaas tussen veel rommel dat men zo nodig in de gracht moest gooien. Niet leuk voor een foto. Ik heb gehoord dat er jaren geleden 2 schildpadden 'gedumpt' zijn. Ieder jaar zie ik er wel een paar dus ze hebben kennelijk geen moeite met onze winters. Er blijft altijd wel een stukje gracht ijsvrij. (bij dit stuk gracht zijn 's zomers veel hangjongeren te vinden die het vertikken om de afvalbakken te gebruiken! Jammer.)Groet, Margaritha

Die kan mijn man zich ook nog herinneren. Hij werkte vanaf ca. 1973 jarenlang bij marktonderzoek. Was daardoor vaak in het buitenland en dat vond ik niet echt leuk. Vooral niet als de Enka taxi hem 's morgens al om 5.00 uur kwam ophalen om op tijd op Schiphol te zijn.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Margaritha's groups