JeWe02
993
photos
2
on Google Maps
views
PLEASE NO MORE GROUPS INVITATIONS!!!!!! THANK YOU. Mijn tweede liefde is de natuur. Hier deel ik mijn "mooiste" natuurfoto's met iedereen die er belangstelling voor heeft. ************************************ My second love is nature. On this side I share my "best" nature photo's with everyone who is interested.

JeWe02's conversations

Hallo Gerard. Leuk dat je dit een mooi plantje vindt. Het groeit idd niet op klei, maar vrijwel alleen in vochtige duinvalleien (die zijn er bij jullie toch ook?) en op drooggevallen zandplaten in afgesloten zeearmen.

Hier is dat ook het geval: een opgespoten stuk strandje. Het groeit ook nog eens tussen de orchideeën, maar die bloeien alleen in het voorjaar. Kortom: een heel uniek gebiedje met veel van deze soort die ook nog eens op de rode lijst staat als als vrij zeldzaam en zeer sterk in aantal afgenomen. Ze zijn hier wettelijk beschermd.

Ik ben heel blij dat ze juist op dat stukje terrein ontzettend toenemen in aantal en ik mag er dan ook graag even heengaan, want het is niet ze ver bij mijn huis vandaan.

Bedankt ook Berend voor je fijne compliment!

Groet, Christien.

Thank you for your kind words Ivan!

Gr Jenny

Pekné rosičky.L.

Pozdravujem ,Ivan.

Veľmi pekné makro.L+F.

Pozdravujem,Ivan

Veľmi pekné.L+F.

Pozdravujem,Ivan

Veľmi pekné.L+F.

Pozdravujem,Ivan

En ook jij even de opdracht Jenny om tien keer de naam van deze spin hardop uit te spreken. Kijken wie het eerst zijn tong erover breekt ;)

Schitterend gefotografeerd zo in zijn web.

Groet, Christien.

Dit is geen rond bolletje hè? Prachtig mooi zo met het licht erop. Je witbalans is perfect zo.

Groet, Christien.

Prachtig Jenny, zo mooi verscholen tussen het gras... Zie de (guttatie) druppels zelfs allemaal zitten.

Groetjes, Christien.

Voor straf op de foto haha

« Previous12345678...4950Next »

Friends

  • loading Loading…

 

JeWe02's groups