ιριδα μαρια
photos
on Google Maps
views
Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι όλες οι εικόνες σε αυτό το site είναι το έργο και την περιουσία μου και ως εκ τούτου, τα πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, χειραγώγηση, διανομή ή προβολή αυτών των φωτογραφιών χωρίς την άδειά μου, θα ήταν παράνομη!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΥΣΗ . ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΟΥ!

ιριδα μαρια's conversations

+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F+liKe it !
Amitié

Thank you very much Kinh Dinh, I'm glad you like it.

regards, José Mª

+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!F+liKe it !
Amitié

ιριδα μαρια , Thank you very much !!! Best greetings a.beyer

Very beautiful photo!

Like

+++ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! liKe it !
Amitié

Very, very nice shot! Regards. Max.

Ein wirklich gelungenes Foto! Wunderschöne Kirche und Umgebung!

L+F

Freundliche Grüsse, Helmut.

Thank you very much for your very kind comments and score;))

wonderful church !! LIKE Best greetings from Vienna a.beyer

« Previous12345678...1112Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

ιριδα μαρια's groups