Chris10 ©
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
My name is Christien and one of my hobbies is photography.......... I love making photographs and I totally enjoy the fine friendships I've made through Panoramio. One of the joys of photography is sharing this pictures and Panoramio is a great way to do that. So, this is a wonderful service for sharing them and meeting people around the world. Enjoy all that life and nature has to offer... Greetings from The Netherlands. user/70845.......................................... and user/3520406................................ > My Picasaweb Mushrooms: https://picasaweb.google.com/100310463293117385849/Paddenstoelen > My second Picasaweb Mushrooms 2: https://plus.google.com/photos/100310463293117385849/albums/6056252124487783825?banner=pwa > My Picasaweb Butterflies: https://picasaweb.google.com/100310463293117385849/VlindersEnRupsen
« Previous12345678...3536Next »

Chris10 ©'s conversations

Attractive composition! I like it! Have a Merry Christmas and a Happy New year! Greetings, Christian

Heerlijke strandwandeling voor de ruiters en echt geen last van massatoerisme. Dat lijkt me het leukst op het strand. Het strand voor de (buurt)bewoners en niet alleen maar voor de vakantiegangers, alhoewel ik die ook best wat gun hoor.

Erg mooi ook Tanneke.

Groet, Christien.

Ook hier ziet het er heel heftig uit, maar gelukkig had je nog blauwe lucht erbij en dan ziet het er niet zo angstaanjagend uit! Super foto!

Groet, Christien.

Dit ziet er heel heftig uit Tanneke, was vast heel moeilijk om op de been te blijven. Prachtige foto!

Groet, Christien.

Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt Tanneke. Dankjewel..

Ik wens jou ook heel fijne en gezellige feestdagen. Groet, Christien.

Dit is met recht winterlicht. Prachtig zoals die boom er fier staat te zijn.

Groet, Christien.

Woonden jullie boven Louisa? Beneden lijkt me een stukje garage, rechts... Fijn ook dat je daar heerlijk buiten in de natuur kon spelen. Zulk soort dingen vergeet je nooit hè.

Daag, Christien.

Erg leuk om ook dit te zien Louisa. Ik weet weinig van merken, maar zie wel dat dit vrij luxueus is. wow...

Groetjes, Christien.

Ook hier weer een prachtig portretje Louisa. Fijn dat je nog zo'n mooi portretje hebt. Van mij zijn er niet veel close-up, maar degene díe ik heb, koester ik.

Zie dat er ernstige ziekte is bij je zussen. Dat is niet makkelijk Louisa. Hoop mag je blijven houden hoor, zonder moed vaart niemand wel. Wel heel naar zo vlak voor kerst.

Mijn neef Dolf is nooit meer de oude geworden. Het is nu 3 jaar geleden dat ie door een zware hersenbloeding is getroffen. Hij kan niet eten, niet drinken, niet praten, heel weinig zien en maar een heeeeel klein beetje lopen... Hij woont in een verpleegtehuis, zo triest voor het jonge gezinnetje. Mijn nichtje gaat bijna elke dag naar hem toen, maar zijn jongste dochtertje was nog maar 0 toen het hem overkwam. Nu gaat ze met nieuwjaar al naar school. Mijn nichtje doet het goed, ben trots op haar. Maar het is voor haar erg moeilijk om op de been te blijven. Met steun van de familie en lieve vriendinnen in de buurt, lukt het.

Groet, Christien.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Chris10 ©'s groups