René Speur
photos
on Google Maps
views
Mijn foto's zijn bedoeld om een impressie van een plek te geven of een idee over de plaatselijke situatie op een bepaald moment, en niet met de intentie "Kijk mij nu even een superplaat neerzetten". Als het een goed gelukte foto is dan is dat mooi meegenomen, maar minder geslaagde plaatjes (minder goed camerastandpunt, slecht weer) plaats ik ook. Niet de kwaliteit van de foto telt maar de situatie. Wat voorbeelden: het strand van Egmond in de jaren '50 toen de bunkers nog niet waren vernietigd, een molen in bijvoorbeeld Spijkenisse in een opknapfase. My pictures are meant to give an impression of a location (now or in the past), not with the intention: "Look at my glorious pictures!". If a picture turns out to be a good one (but who decides if a picture deserves the qualification "good") that'll be a bonus, but it's not a requirement. Meer foto's/more pictures: www.flickr.com/photos/rspeur of/or http://picasaweb.google.nl/rspeur Situatie juli 2013: ik zet grote vraagtekens bij het plaatsingsbeleid, ik beperk dus vanaf nu mijn inbreng zéér sterk. Heel "landschappelijk", zonder enige tekst of menselijke actie (of dat juist niet) dus. I question the way the rules are handled by the moderators. As of July 2013 I'll limit my contributions to an absolute minimum. Just "country" or "city", without any "personal touch".

René Speur's conversations

Ja, ik denk dat de scheepsbinkies van meneer Bontekoe veel zijn gelezen....

Hi, ỘỘ Peter IJmker

excellent capture and nice composition L&F

thank you very much for your visit to my gallery

best regard Tiffany Liem

Thanks k. -pictures, for your visit and Like.

Greetings from Ria

Thank you, I like your pictures as well.

WONDERFUL!!! LIKE
Best wishes, Inger

Beautiful city view and excellent composition!!! YSL
Greetings from Gotland, Inger

Very nice shot! LIKE

Greetings,Haokmtu

Aardig zo'n panorama uitsnede, maar op Earth komt het niet uit de verf. Is een serietje van meer plaatjes voor de echte belangstellenden (en die zijn er, ik ben er een van) een idee?

Foto zonder mensen ook afgewezen, t.z.t. nieuwe poging.

Je hebt gelijk, de Silodam is inderdaad ook meer mijn smaak. We liggen overigens ook qua overige plaatjes een beetje op een lijn denk ik. Overigens: ik heb ooit (jaren '60) een scharrel uit Krommenie of Wormerveer genaamd Marita Bien gehad; familie? Volgens mij werd het niks omdat ik het juiste geloof niet had....

« Previous12345678...1314Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

René Speur's groups