Tulemija Damir
675
photos
451
on Google Maps
views
« Previous12345678...2829Next »

Tulemija Damir's conversations

Tu baš imam prijatelje...

Интересантна фотографија.Да ли је овај мост срушио овај камион дизалица или је можда био оштећен од бомбардовања па није био сигуран за саобраћај?Волио бих да ми појасниш слику,поздрав

Хвала на коментару .

Иначе, познато ми је веома велико страдање наших храмова (и народа наравно) на простору НДХ и посебно у Славонији. Мислим да је више од половине православних храмова у тим крајевима потпуно порушено.

На крају молба да се барем ти потрудиш и да поставиш фотке православних цркви из своје околине, јер их је мало, мало ... :(

Ја се већ неко време накањујем да кренем до Вуковара и да посликам цркве до тамо, али ми се нешто не да.

Поздрав.

Very nice shot. Best regards from Athens.

Овај прикладан текст додај испод слике у Add a description.

Хвала Соња :)

Тако сам и мислио што се тиче натписа :) Слажем се да је ред увијек навести име аутора фотографије.Имам неке странице на ФБ и никада нисам узео нечију фотографију да нисам прво упитао.Када је ставим на страницу обавезно напишем чија је.

Хвала Соња,случајно некада и испадне нека добра фотографија

Да,презиме је боли глава и цијели живот га морам 2-3 пута понављати јер нико га не може скоро упамтити из прве:).Нисмо се увијек тако презивали већ због једног догађаја у прошлости мојих предака дошло је до промјене презимена :) Има нас само 6 кућа.Иначе сам фото аматер,драго ми је да сте прегледали моје фотографије :)

« Previous12Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Tulemija Damir's groups