Ensar Bukarić
386
photos
330
on Google Maps
views

Ensar Bukarić's conversations

Poštovanje,

na žalost, od željezničke infrastrukture nije ništa ostalo. Ništa više ne podsjeća na to da je nekad Gornji Vakuf imao prugu!

Željeznička stanica, a i okretište je bilo na mjestu koje se i danas kod starijeg naroda naziva Stanica. To je područje na kojem se trenutno nalazi benzinska Sičaja. Lokomotiva je pored Zavičajnog muzeja u Travniku.

Lijep pozdrav,

Ensar

Thanks, dear Alireza. You have very nice photographies.

Happy New year, too.

Hvala bojanogl, ispravio sam grešku. S poštovanjem!

Hvala, i meni je bila predivna tako da sam je morao uvrstiti u ovu kolekciju. Moram konstatovati da sam se iznenadio ljepotom Trebinja, pošto sam prvi put bio u njemu, ali ostavilo je na mene jak dojam. Nadam se da ću ponovo doći! Pozdrav!

Pozdrav za Ensara iz Srbije iz Zemuna od Teče sa Dunava! U tvom mestu sam bio na svadbi odmah po zavrsetku suludog rata koji se vodio u bivsoj Jugoslaviji. Jednom mom prijatelje iz Zemuna cerka se udala u tvom mestu pa sam bio na svadbi! Lepo ti je mesto. u njemu sam proveo tri dana i sve obisao. A ti bi mogao tvoj Gradačac da vise islikas i da narod vidi kako je lep tvoj grad!

very beautiful view,pozdrav iz Konjica

I'm glad you like photos. I remember that it was built a playground for children, but it is now only memories. Unfortunately, many people who think the retrogressive and destructive way. War is, fortunately, ended Bosnia thing and expected a better period of approaching the European institutions. Sincerely.

« Previous123Next »

Friends

  • loading Loading…

 

Ensar Bukarić's groups