Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Саша Шљукић
Best photos All photos
439
photos
383
on Google Maps
views
Једино овде, Царице Небеса, На мом језику се моли без застанка, И не лаже ништа, и не једе меса, И осам векова пости без престанка. И кад би ми земљу и језик збрисали, Све, сем ове стопе на којој сад стојим, Знам: још се из људи нисмо исписали, А док тебе има да и ја постојим.

Саша Шљукић's conversations

Пазим на КРСТ Тајга, пазим!

Стварно не знам која ми је слика лепша

Све си редом обишао

Dear Саша Шљукић, In Panoramio site a photo of Atlas Hotel was added by you in April, 2014. Unfortunately the information about the location was incorrect, because La Prima Fashion Hotel Vienna was tagged in the photo which also under MellowMood Hotels operation. That is why the photo appear in La Prima's Google Profile. May I ask you to correct it to the right detail? Thank you for your kind cooperation in this case. We are looking forward to see you in Budapest again. We hope your stay was pleasant here. Best regards, Petra Bucsi Marketing Assistant MellowMood Hotels

ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ: БОЈИМ СЕ ДА ЈЕ САДА ПРЕКАСНО ДА СЕ БИЛО ШТА ТУ ПРОМЕНИ

"Немам ништа против да се премијер заузме за манастир Ваљевска Грачаница. Мој утисак јесте да је ово питање требало да буде разматрано много раније. Бојим се да је сада прекасно да се било шта ту промени", рекао је патријарх Иринеј, одговарајући на понуду председника Владе.

Friends

  • loading Loading…

 

Саша Шљукић's groups