Nenko Lazarov
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
None
« Previous12345678910Next »

Nenko Lazarov's conversations

Thanks, Kostadinos!

Разделят ни управниците ви подпомагани от македионци-сърбомани. При моите пътувания оттатък Вардар не съм усещал да има лошо отношение на обикновените хора към българите. Дори напротив. И мен доста ме боли че албанските знамена стават все повече, но това отново е политика на вашите управляващи. Явно и при вас те на изборите определят кой ще дели баницата, както при нас важен фактор са циганите. :( А по повод за името. Ваше право е да си наричате държавата както ви харесва, но Panoramio е международен проект и ползвам признатото от официалните международни институции име, не защото ми е кеф да се заяждам или да създавам конфликт, а защото смятам, че така е редно.

И пак не каза какви ги дириш в Panoramio. Или си тук само за просърбо-македонска пропаганда? Като гледам как пишеш с множество сръбски думи почти съм сигурен, че си точно такъв.

Официалното име на една държава е това което е признато от международните институции. Според изброените по долу такива FYROМ(БЮРМ). UN (OOH): http://www.un.org/en/members/index.shtml

The former Yugoslav Republic of Macedonia 08-04-1993 European Union(Европейски съюз): http://ec.europa.eu/enlargement/countries/detailed-country-information/fyrom/index_en.htm

NATO(NATO): http://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_48830.htm

А това, че на някой му се иска да нарича дадена държава по някакъв измислен от него начин не задължава останалите да правят същото!

Когато се научиш да пишеш правилно на български, а не ползваш някакъв местен диалект, тогава може да определяш кое как се казва. :) :)

einai isoma oxi laxanas

den einai laxanas einai isoma

Харесвам!

Прекрасна е Македонија. Одличен поглед кон Охридското езееро. Македонија вечна

Поздрав

« Previous1234567Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Nenko Lazarov's groups