Nenko Lazarov
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
None

Nenko Lazarov's conversations

И сам не знаеш колко си прав. Само дето забрави да сложиш отпред Егейска Македония. Сега ако се разтърсиш може да разбереш и кои са главните градове на Вардарска и Пиринска Македония. И като нищо може да ти светне защо никога само едната част от тези три ГЕОГРАФСКИ ОБЛАСТИ не може да се казва официално само Македония, а камо ли да бъде наименование на държава обхващаща само едната от тях.

Thanks, Kostadinos!

Разделят ни управниците ви подпомагани от македионци-сърбомани. При моите пътувания оттатък Вардар не съм усещал да има лошо отношение на обикновените хора към българите. Дори напротив. И мен доста ме боли че албанските знамена стават все повече, но това отново е политика на вашите управляващи. Явно и при вас те на изборите определят кой ще дели баницата, както при нас важен фактор са циганите. :( А по повод за името. Ваше право е да си наричате държавата както ви харесва, но Panoramio е международен проект и ползвам признатото от официалните международни институции име, не защото ми е кеф да се заяждам или да създавам конфликт, а защото смятам, че така е редно.

Когато се научиш да пишеш правилно на български, а не ползваш някакъв местен диалект, тогава може да определяш кое как се казва. :) :)

einai isoma oxi laxanas

den einai laxanas einai isoma

Харесвам!

Прекрасна е Македонија. Одличен поглед кон Охридското езееро. Македонија вечна

Поздрав

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Nenko Lazarov's groups