Xedor.
218
photos
171
on Google Maps
views
None

Xedor.'s conversations

Het beeld stond eerst op de middengeleider van de N280 en Buitenop. Ten noorden van de Rattentoren.Door de komst van het Outlet Center is het beeld verplaats naar de Roersingelrotonde. Lees verder via onderstaande link. Geschreven door mijn vrouw.

http://www.dichtbij.nl/roermond/regionaal-nieuws/artikel/2881981/het-meisje-met-de-meeuwen-%E2%80%93-de-naam-mij-gegeven-.aspx

I've heard say that he lived behind the Duindigt horse racing track. Do you know if that is correct?

One day after the end of Sail Amsterdam 2000 the amazing Russian Krushenstern 4-masts Tall Ship leaves Holland on her way to yet another event. Her she just sailed out of IJmuiden harbour, on engine power.

Das herrliche Licht gibt Deinem Foto eine wundervolle Stimmung - LIKE 1 von Wolfgang -

The house has been removed because of the bad shape it was in and got replaced with another building.

Nice picture! Is this the Bright Angel Trail? Greetings, Mark.

Don't know why this photo is shown in Google Earth twice. Sorry!

Yes, it really had that rather orange sky that evening..!

Mark Kusters, op October 1, zei:

Op 30 sept. 2010 protesteerde Greenpeace tegen de voorgenomen plannen van het 1ste Kabinet Rutte. Hun actie betrof het beklimmen van het Binnenhof en het aanbrengen van een spandoek met een verwijzing naar een Twitter-pagina. Omdat ik hier geen politiek wil bedrijven heb ik die url onleesbaar gemaakt. Wel een bijzondere actie van Greenpeace. Zelf heb ik ook een keer het Binnenhof beklommen en ben toen gekomen tot exact de plek waar op de foto dat spandoek te zien is. Ik had het toen wel wat gemakkelijk dan Greenpeace, hoefde niet moeilijk te doen met inspannend klimmen, touwen, inbinden, afknijpende heupgordels en wat meer, maar kon gewoon de steiger die tegen de gevel stond vanwege restauratiewerkzaamheden beklimmen en was in no time boven. Mark.

In the distance against the treeline you can even see the campground on wich we stayed.

« Previous1234567Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Xedor.'s groups