Earl Photographer
656
photos
379
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

Kedves József! Üdvözöllek a versenyben! Köszönöm, hogy benevezted a fotódat a 2016. májusi DNV-re. A fotód mindenben megfelel a kiírás követelményeinek, azaz versenyre kész.:-) Kérlek, vegyél majd részt a szavazásban is, amely május 10-én 20.00 órától kezdődik ! Kellemes versenyzést és sok sikert kívánok!

Tényi Attila, a 2016. májusi DNV játékvezetője

Tetszik az "álló" rotorlapátokkal!

Üdv.: Józsi

very beautiful

L&F

grtz jolanda

Ezek a farönkök évek óta ott hevernek, mivel a tájvédelmi körzet miatt semmit nem szabad elhordani, csupán a turistaösvényt tartják rendben. a többi rész az háborítatlan, így ahol kidől a fa, az ott is porlik el az évek folyamán. Ilyenkor az egész erdő kopár, csupán a virágok látszanak a szürke fatörzsek között, és ahogy átsüt a nap az ágak közt , különleges fényben úszik a virágmező. Ha időnk úgy engedi, minden évben megnézzük ezt a különleges helyet. Üdv: K.Józsi

Wowwww ! – This is a great shot! – L & FV. My best regards.

Marvelous image & amazing atmosphere. Like My regards.

Wonderful presentation of this beautiful building by night ! Like

Szervusz Karcsi!

Pedig a sámánok is táncoltak:)! Lehet, hogy nem ilyen "feneket" kerítettek neki.

Erre a vidékre mostanában azért vetődöm el, hogy valami jó borocskát vegyek. Itt többször megálltam fotóztam ezt az építményt. Ezek voltak a legjobb fények. (Ködben még nem jártam erre:), de nem hagyom ki a lehetőséget.) A bort meg inkább otthon kóstolgatom, mert a volt kollégák nem szeretik vezetés közben máson érzeni a szagát.

Örülök, hogy erre jártál!

Üdv:-) mihike!

Köszönöm Karcsi a meghatóan kedves soraidat! Fogyatkozó számban, de még fellelhetők itt-ott ezek a régi életmódra emlékeztető épületek, néhányukat sikerült lefényképeznem még az elbontásuk előtt.

Üdv.: Dezső

Köszönöm Karcsi! ...és ez tulajdonképpen így is volt! :-)

üdv, Misi

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups