Earl Photographer
649
photos
374
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

Kedves Gyuri+Ica a falu nagyon szép és az emlékeinket sem veszi el tölünk senki és most Veletek örülök, hogy az akkoriakat feleleveníthettük úgy a Tiéteket mint az enyémet is. Természetesen anno mi is fenn voltunk a vàrban ami emlékezetemben csak mint egy "kőrakàs" maradt, de a libàk "hadseregét" amelyeket a lurkóim zavartak oda-vissza soha. Évekkel késöbb -màr a "pulyàk" nélkül- a fapados kerti étterem kajàjàt ill. hangulatàt sem. Nnnna...Szia, öröltem Neked, Istvàn

Szervusz Karcsi!

Pár hónappal korábban mint Te tettem fel erről a szoborról fotót és az enyémet kiválasztották. Több szoborról készült fotómat azonban - főleg az elmosott hátterűeket - viszont nem. Ez lehet talán az indoka a visszautasításnak. Fotó technikai szempontból nézve ugyan hibás lehet ez a koncepciójuk, de valszeg nem ez számít kiválasztásnál, hanem a környezetbe illesztés.

Üdv,

GyurIca

Köszönöm szépen Balázs!

Üdv.: Józsi

Köszönöm mindenkinek aki megnézte és pár sort hagyott!

Üdv!

Karcsi

Földi Gy köszönöm a látogatást és a bejegyzést! Akkor már érdemes volt........ Itt kicsit eljátszottam a fényekkel, a következő képen pedig majd a képi jelentésen a hangsúly :)
Köszönöm!

Üdv!

Karcsi

Wowwww ! – This is a great shot! - FV. Regards from Athens.


Καλή Χρονιά ! - Happy New Year !

Nagyon köszönöm jó kívánságaidat Miklós ! Nekem sajnos a Karácsony ismételten rosszul alakult, így Neked is már csak egy boldogabb új esztendőt tudok kívánni! Üdvözöllek, Tamás

Až do nekonečna! :) krásna perspektíva, vždy budem obdivovať.

LIKE

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups