Earl Photographer
636
photos
370
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

Очень красиво. Хочу покататься на велосипеде. Приветствие. Miracle

Dein Bild gefällt mir sehr gut, like Liebe ♥ Grüße sendet dir der bayernengel.

Kedves Gyuri+Ica a falu nagyon szép és az emlékeinket sem veszi el tölünk senki és most Veletek örülök, hogy az akkoriakat feleleveníthettük úgy a Tiéteket mint az enyémet is. Természetesen anno mi is fenn voltunk a vàrban ami emlékezetemben csak mint egy "kőrakàs" maradt, de a libàk "hadseregét" amelyeket a lurkóim zavartak oda-vissza soha. Évekkel késöbb -màr a "pulyàk" nélkül- a fapados kerti étterem kajàjàt ill. hangulatàt sem. Nnnna...Szia, öröltem Neked, Istvàn

Szervusz Karcsi!

Pár hónappal korábban mint Te tettem fel erről a szoborról fotót és az enyémet kiválasztották. Több szoborról készült fotómat azonban - főleg az elmosott hátterűeket - viszont nem. Ez lehet talán az indoka a visszautasításnak. Fotó technikai szempontból nézve ugyan hibás lehet ez a koncepciójuk, de valszeg nem ez számít kiválasztásnál, hanem a környezetbe illesztés.

Üdv,

GyurIca

Köszönöm szépen Balázs!

Üdv.: Józsi

Köszönöm mindenkinek aki megnézte és pár sort hagyott!

Üdv!

Karcsi

Földi Gy köszönöm a látogatást és a bejegyzést! Akkor már érdemes volt........ Itt kicsit eljátszottam a fényekkel, a következő képen pedig majd a képi jelentésen a hangsúly :)
Köszönöm!

Üdv!

Karcsi

Świetne są Twoje detale architektoniczne. A schody szczególnie. LIKE.
Szczęścia w Nowym Roku. Joanna.

Wowwww ! – This is a great shot! - FV. Regards from Athens.


Καλή Χρονιά ! - Happy New Year !

Nagyon köszönöm jó kívánságaidat Miklós ! Nekem sajnos a Karácsony ismételten rosszul alakult, így Neked is már csak egy boldogabb új esztendőt tudok kívánni! Üdvözöllek, Tamás

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups