Earl Photographer
657
photos
380
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

das freut mich, Faroma

S pozdravom, Klaus

Bonita foto, muy buena perspectiva

Like

Saludos desde España.

yes verry beautifull romanian winter in a romanian village near Brasov ROMANIA .....4 villages Dobarlau Valea Dobarlaului Marcus ,Lunca Marcus with 3237 inhabitants 97 per cent orthodox romanians .there are 8 ethnic hungarians in these villages instead of that the leadership of the Covasna county being in majority hungarian placed in all the villages inscriptions in hungarian language campaining for authonomy and and agressive promotion of ungarian language all over the county. the official language in the county as all over in ROMANIA is romanian.

Hello Kránitz József,

Thank you for entering your picture into the 2016 May CSP!

Good luck in the competition!

Regards, saykut

very beautiful

L&F

grtz jolanda

Ezek a farönkök évek óta ott hevernek, mivel a tájvédelmi körzet miatt semmit nem szabad elhordani, csupán a turistaösvényt tartják rendben. a többi rész az háborítatlan, így ahol kidől a fa, az ott is porlik el az évek folyamán. Ilyenkor az egész erdő kopár, csupán a virágok látszanak a szürke fatörzsek között, és ahogy átsüt a nap az ágak közt , különleges fényben úszik a virágmező. Ha időnk úgy engedi, minden évben megnézzük ezt a különleges helyet. Üdv: K.Józsi

Wonderful presentation of this beautiful building by night ! Like

Szervusz Karcsi!

Pedig a sámánok is táncoltak:)! Lehet, hogy nem ilyen "feneket" kerítettek neki.

Erre a vidékre mostanában azért vetődöm el, hogy valami jó borocskát vegyek. Itt többször megálltam fotóztam ezt az építményt. Ezek voltak a legjobb fények. (Ködben még nem jártam erre:), de nem hagyom ki a lehetőséget.) A bort meg inkább otthon kóstolgatom, mert a volt kollégák nem szeretik vezetés közben máson érzeni a szagát.

Örülök, hogy erre jártál!

Üdv:-) mihike!

Köszönöm Karcsi a meghatóan kedves soraidat! Fogyatkozó számban, de még fellelhetők itt-ott ezek a régi életmódra emlékeztető épületek, néhányukat sikerült lefényképeznem még az elbontásuk előtt.

Üdv.: Dezső

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups