Earl Photographer
657
photos
380
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

Hello Kránitz József,

Thank you for entering your picture into the 2016 May CSP!

Good luck in the competition!

Regards, saykut

Ezek a farönkök évek óta ott hevernek, mivel a tájvédelmi körzet miatt semmit nem szabad elhordani, csupán a turistaösvényt tartják rendben. a többi rész az háborítatlan, így ahol kidől a fa, az ott is porlik el az évek folyamán. Ilyenkor az egész erdő kopár, csupán a virágok látszanak a szürke fatörzsek között, és ahogy átsüt a nap az ágak közt , különleges fényben úszik a virágmező. Ha időnk úgy engedi, minden évben megnézzük ezt a különleges helyet. Üdv: K.Józsi

Wonderful presentation of this beautiful building by night ! Like

Szervusz Karcsi!

Pedig a sámánok is táncoltak:)! Lehet, hogy nem ilyen "feneket" kerítettek neki.

Erre a vidékre mostanában azért vetődöm el, hogy valami jó borocskát vegyek. Itt többször megálltam fotóztam ezt az építményt. Ezek voltak a legjobb fények. (Ködben még nem jártam erre:), de nem hagyom ki a lehetőséget.) A bort meg inkább otthon kóstolgatom, mert a volt kollégák nem szeretik vezetés közben máson érzeni a szagát.

Örülök, hogy erre jártál!

Üdv:-) mihike!

Köszönöm Karcsi a meghatóan kedves soraidat! Fogyatkozó számban, de még fellelhetők itt-ott ezek a régi életmódra emlékeztető épületek, néhányukat sikerült lefényképeznem még az elbontásuk előtt.

Üdv.: Dezső

Köszönöm Karcsi! ...és ez tulajdonképpen így is volt! :-)

üdv, Misi

정인우 and Stanislav,

Thanks for the visits, kind comments. Gabe

Köszönöm, hogy felraktad.......... Van kedves családtagom több is aki nem menne fel így a külső lépcsőn.......
Üdv!

Karcsi

Eszembe jut az a városi legenda, hogy ,,Kossuth apánk" lendülő karja rendszerint valami vendéglátó ( rendszerint) korcsmára mutat. Vajon itt is így van?? Cegléden igen: Délibáb / presszó, vendéglő, kávézó ... mikor minek nevezték)

Üdv! Karcsi

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups