Earl Photographer
636
photos
370
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Earl Photographer's conversations

Очень красиво. Хочу покататься на велосипеде. Приветствие. Miracle

Remek Karcsi!

F + L

Üdvözöllek, Eszter

Dein Bild gefällt mir sehr gut, like Liebe ♥ Grüße sendet dir der bayernengel.

Kedves Gyuri+Ica a falu nagyon szép és az emlékeinket sem veszi el tölünk senki és most Veletek örülök, hogy az akkoriakat feleleveníthettük úgy a Tiéteket mint az enyémet is. Természetesen anno mi is fenn voltunk a vàrban ami emlékezetemben csak mint egy "kőrakàs" maradt, de a libàk "hadseregét" amelyeket a lurkóim zavartak oda-vissza soha. Évekkel késöbb -màr a "pulyàk" nélkül- a fapados kerti étterem kajàjàt ill. hangulatàt sem. Nnnna...Szia, öröltem Neked, Istvàn

Szervusz Karcsi!

Pár hónappal korábban mint Te tettem fel erről a szoborról fotót és az enyémet kiválasztották. Több szoborról készült fotómat azonban - főleg az elmosott hátterűeket - viszont nem. Ez lehet talán az indoka a visszautasításnak. Fotó technikai szempontból nézve ugyan hibás lehet ez a koncepciójuk, de valszeg nem ez számít kiválasztásnál, hanem a környezetbe illesztés.

Üdv,

GyurIca

Köszönöm szépen Balázs!

Üdv.: Józsi

文铁樵,

Thanks for the visits, kind comments and “Like” votes. Gabe

Köszönöm mindenkinek aki megnézte és pár sort hagyott!

Üdv!

Karcsi

Földi Gy köszönöm a látogatást és a bejegyzést! Akkor már érdemes volt........ Itt kicsit eljátszottam a fényekkel, a következő képen pedig majd a képi jelentésen a hangsúly :)
Köszönöm!

Üdv!

Karcsi

Świetne są Twoje detale architektoniczne. A schody szczególnie. LIKE.
Szczęścia w Nowym Roku. Joanna.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Earl Photographer's groups