Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Karcsi / Earl / Héda
657
photos
380
on Google Maps
views
Itt élem az életem a magyar alföldön. ,,Szép vagy, alföld, legalább nekem szép!........." Az albumomba látogató, ne is keressen fotókat távoli országokból, külhonból. Csak hazámban készült fotókat talál. Köszönöm a látogatást. Ha úgy érzi bármely fotóm akár pozitív, akár negatív véleményt érdemel, kérem írja be a képek alatti hozzászólásban! Hiszem hogy úgy mint a fotók a vélemények is ide tartoznak! Csak az őszinte véleményekből és tanácsokból lehet tanulni! Előre is köszönöm!

Karcsi / Earl / Héda's conversations

Ágnes Félelmetes amikor érzed, ezt a szörnyeteget. Van valami borzasztó hang amit produkál, valami nagyon mély morgás. ....

Üdv! Karcsi

Köszönöm barátaim ez a hazám..... ez az "Alföld" :)

Jolanda thank you for the invitation, I will look at it the recommended web page.

Greeting, Szabó Mihály

Hello Karcsi,

On all good things comes an end, regrettable also Panoramio.

I would like to invite you to take a look at the following site: www.ishowmyphoto.com

This site is free for: registration, photo sharing, photo blog, worldmap and place for reviews etc. It has a help-file, read me first file, 6 languages and tags so everybody can easy find your photo.

The intention of this site is to keep in touch with photographers all over the world and together to discuss your photo, learn from each other, maybe improve yourself but above all to show how beautiful our planet is.

Questions: admin@ishowmyphoto.com

Goodbye my pano-friend and I hope to see you at www.ishowmyphoto.com

Grtz Jolanda

Remek fotó! YSL Üdv., Ágnes

Gyönyörű! YSL Ágnes

A kép az Illés közre van címezve, noha a Logodi utcában készült a Mikó utcától a Zerge lécső felé.

Kedves Karcsi! Zavarba hoznak a kedves szavaid! Köszönöm!! Talán van valami jelképes abban, hogy épp egy devecseri fotónál búcsúzunk: ahogy Devecsert brutálisan elöntötte a szenny, úgy ölte meg a Panoramio-t a giccs, és az üzleti érdek... Devecser kiheverte a katasztrófát, a Panoramio elmerül... Az utolsó feltöltött képemnél olvashatod, hogy miért nem megyek már más felületre. Mégis remélem, hogy lesz még alkalom találkozni a régi találkozók résztvevőivel. Abban bízom, hogy lesz valaki, aki elvállalja a megszervezését, s akkor igyekszem majd elmenni. Baráti üdvözlettel: Miklós

Imi

Zoli

köszönöm a látogatást!

üdv, Misi

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Karcsi / Earl / Héda's groups