KONTRATA.int (Facebook)
photos
on Google Maps
views
https://www.facebook.com/Kontrata.int Për çdo kërkesë, propozim, ankesë tuajën,për blerjen e fotove, apo për qëllime studimore më kontaktoni në e-mail adresën e mëposhtme. Shpresoj se fotografitë e mija do të ju pëlqejnë. Të gjitha fotografitë që i kam vendosur përmes programit të panoramio-s (Mbi 2000 fotografi) dhe që janë plasuar në google earth e gjetiu, janë foto të papërpunuara-reale. Për çdo koment tuajin,pëlqimet e fotografive, pozicion jo të rregullt të fotografive,apo diç të ngjashme më shkruani në pjesën e Komentimit nën fotografi. Aty ku janë bërë fotot isha edhe unë (përpos fotografive të vjetra të cilat i kam vendosur dhe përdorë me mirëbesim, pa të drejtë të përdorimit të mëtutjeshëm, pa lejen e autorit). Të drejtën e përdorimit të mëtutjeshëm të fotografive e përmban vetëm Autori. Fotografitë që i kam vendosur shikohen mbi 80 mijë herë në muaj dhe që nga 10.01.2007 që kur kam vendosur fotot e para e gjer më sot datë 11.01.2013 ora 23.35 janë shikuar të plota 2955741 herë nga njerëz në të gjithë botën. Ju falënderoj për mirëkuptimin tuaj. (Të gjitha të drejtat janë të rezervuara. All rights reserved. Alle Rechte vorbehalten. Tous droits réservés. Tutti i diritti riservati. جميع الحقوق محفوظة.Все права защищены. 保留所有權利. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται. Tüm hakları saklıdır. Sva prava pridržana. सभी अधिकार सुरक्षित. 판권 소유. כל רייץ רעסערוועד.) nga PesëGishtat-Xh.N.

KONTRATA.int (Facebo…'s conversations

fa+lik Image distinct wonderful Regards My friend

Hola DonZ!

Imagen bien lograda y con gran sensación de frescura - Like #76

Quiero felicitarte también por la bonita galería que tienes, muy personal y aprovecho para sugerir que sea incluida al grupo VERTICAL-In vertical-Vertical lines.

Saludos cordiales desde Buenos Aires al bello Perú. Gabriel (Leirbag)

Amazing beauty, very well captured, my friend!


It’s so simple : Do you want Panoramio alive ? Sign the petition form. We need minimum 10.000 signatures !


C’est tout simple : Voulez vous que Panoramio reste en vie ? Signer la forme de petition. Nous avons besoin un minimum de 10.000 signatures !


Es tan simple : ¿ Quieres viva Panoramio ? Firma el formulario de petición. Necesitamos a partir de 10.000 firmas !


É tão simples : Você quer Panoramio vivo ? Assine o formulário de petição. Precisamos mínimos de 10.000 assinaturas !


È così semplice : Vuoi viva Panoramio ? Firma la petizione. Abbiamo bisogno di minimo 10.000 firme !


Είναι τόσο απλό : Θέλετε το Panoramio να επιβιώσει ? Υπογράψτε την αίτηση. Χρειαζόμαστε 10.000 υπογραφές !

...SAVE PANORAMIO...!!...SAVE PANORAMIO...!!...SAVE PANORAMIO...!!


Sign the petition and support us


Greetings from Germany, Felix

Baš sam mislio da ti se javim jer me je obradovalo da se neko zainteresovao za tvoju fotografiju. Moje česrtitke. Dragan Sremac

excellent photograph and nice composition L/F

thank you very much for visit to my gallery

Tiffany Liem

Selam ti ja paske hup neper drrasa si thotë populli,nuk kuptoj per qka flet ti thu kështu

.Kur eshte ardhe koha per me fal taravin esht dasht te presin deri sa te vijn edhe tjeret nga pjesa tjeter,ETJ, ETJ, PALIDHJE PALIDHJE PO PO PO PLUS ksaj kjo pergjegjje ska lidhje me NUSKIn

Thank you very much friend,Patrick for your kind visit and comment.

Good weekend,greetings,JuanadeArco

LIKE
Saludándote, jantoni.

« Previous12345678...1617Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

KONTRATA.int (Facebo…'s groups