Wim Constant
photos
on Google Maps
views
Na ruim 40 jaar werken, waarvan de laatste 35 bij de NS, geniet ik nu (sedert 2005) van mijn rust. Mijn meeste foto's maak in mijn favoriete vakantieland: Frankrijk. GEEN groep uitnodigingen a.u.b. NO group invitations, please.

Wim Constant's conversations

Thank you crvzr, I'm glad you like one of my favorite birds. Greetings Berend

Very beautiful view. Nice shot.
L+F
Best wishes from Georgia, David Guruli.

Superb view!L!

Greetings Fialka

rnlatvian;

thank you for

compliment and LIKE

grtz jolanda

Bedankt voor de moeite, ja ik weet ook wel dat het niet klopt maar dat komt omdat panoramio de naam automatisch aanvult, wordt tzt veranderd. aangezien ik op het ogenblik erg veel foto's aan het bewerken ben is hier voorlopig geen tijd voor, dus een beetje geduld is op zijn plaats. Met vriendelijke groet, Wim

Big LIKE

have a nice day

Sonja

Ik had het verband nog niet gelegd. Ik had eigenlijk alleen gelet op "normale" voor de mannen en "Comfort" en "De Luxe" voor de vrouwen.

Hey Wim, het schijnt dat deze chott oversteken nog altijd niet zonder gevaar is. Er is mij verteld dat er onder de zoutpannen onderaardse gangen lopen waar auto's kunnen in wegzakken. Eerlijk gezegd heb ik mijn twijfels bij dat verhaal maar er is een veilige verharde weg dus waarom risico lopen? ;-)

Groeten Hans

As a lot of your "photos" (to me they look like stolen scans) this one is completely misplaced and flipped>

Completely misplaced and flipped. I can't believe you took these photos yourself!! Did you scan a brochure of the Cevennes??

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Wim Constant's groups