Wim Constant
photos
on Google Maps
views
Na ruim 40 jaar werken, waarvan de laatste 35 bij de NS, geniet ik nu (sedert 2005) van mijn rust. Mijn meeste foto's maak in mijn favoriete vakantieland: Frankrijk. GEEN groep uitnodigingen a.u.b. NO group invitations, please.

Wim Constant's conversations

Je kon hier de vissen zien zwemmen, Trudi. In Astaffort zal er vast niet zo veel vis in het water zitten, denk ik.

Die stronk ligt daar misschien al een hele tijd, Trudi. Hij kan blijkbaar niet over de "rand" komen. Verderop zie je nog een kleinere stronk en een paar stammen liggen

Inderdaad, Trudi, een mooi dorp. Heel netjes verzorgd en opgeruimd. Er was echt geen ongerechtigheid te zien daar. Bedankt voor de LIKE.

Thanks, Mehrdad. It's nice to have your "own" village, don't you think?

Dank je wel voor je complimenten, Wim.

Ja, zoiets is toch wel leuk, hè? Ik geloof echter niet, dat het iets met mijn "roots" te maken heeft. Het is een vakantie-resort met time-share woningen, vooral bewoond door Britten.

Voor mijn latere uploads heb ik ook nog foto's van de wegwijzers en plaatsnaamborden van Saint-Constant. Je ziet wel, Trudi, ik heb een bekende naam in Frankrijk!

Ja, Troyes is best een mooie stad om te bezoeken. Trudi. De foto's heb ik genomen vanaf een oude aak, die daar ligt en als bar is ingericht.

Le patron du restaurant a des talents cachés de photographe Daniel! ;) Merci de venir arrondir mes compteurs. Amitiés, Christian

Merci, Christian. De cette façon, vous voyez quelque chose de la France, non?

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Wim Constant's groups