goldenboy883
photos
on Google Maps
views
I've added hundreds of photos mainly from Tirana, the capital city of Albania. Since 1998 Tirana is transforming itself very fast. You can see through my photos some of these changes.

goldenboy883's conversations

Engjellushe Luli Thomai eshte nje prostitute ordinere e dhjamosur, hajdute, mashtruese dhe qelbesire nder me te felliqurat qe vjedh e grabit perdite leket e studenteve, pedagogeve, punonjesve te saj si dhe çdokujt qe i jep pará borxh. Kjo ndyresire mama e dy bastardeve qe hane buke e shkollohen jashte vendit me parate qe vjedh e ëma ne kiosken e saj te piset "Universiteti Justicia", ka per buRe nje budalla bixhozxhi qe i le te gjitha leket neper kazino e kompjutera! Ne burg duhet te futet Engjellushja e urryer dhe çdo prone t'i sekuestrohet per t'u kthyer leket viktimave te vjedhjeve kriminale te saj!

http://www.facebook.com/ENewsAlbania/posts/571212409594573

Engjellushja e Universitetit “Justicia”, piramide si Sudja! (BOTUAR NE FAQE TE PARE NE GAZETE) Engjellushe Thoma, e cila zotëron 65 % të aksioneve të universitetit privat “Justicia”, që përgatit specialistë në fushën e drejtësisë, është e zhytur në borxhe. Borxhlinjtë e shumtë e kanë çuar cështjen në gjykatë dhe tashmë i janë ngrirë shtëpia, universiteti dhe çdo llogari bankare Agron Mita, i cili thotë se është vetëm njëri prej borxhlinjve të shumtë të Engjellushe Thoma, aksionerja kryesore e universitetit privat “Justicia” i është drejtuar gazetës për të bërë një denoncim publik të shkeljes së të drejtës së tij. Ai thotë se i ka dhënë borxh kësaj shtetasje plot 70 mijë USD dhe të gjitha kontratat janë nënshkruar përpara noterit dhe kanë vlerë ligjore, por pavarëisht kësaj, Thoma refuzon t’i kthejë borxhin, i cili fillon që në vitin 2006. “Unë ka më shumë se 10 vjet që e njoh, banojmë edhe në të njëjtin pallat. Në fillim kishim një marrëdhënie shumë të mirë, dhe unë i dhashë ca para borxh dhe jao mi ktheu sipas kontratës. Dhe asnjëherë nuk mund ta mendoja se ajo ishte një mashtruese. Kishte një firmë ndrëtimi si dhe universitetin privat, ndaj kisha besim të plotë. Më vonë mora vesh se unë nuk isha i vetmi person që më kishte borxh, por ishin edhe shumë të tjerë, dhe fillova të shqetësohesha. Që prej asaj kohe ka nisur një kalvar i gjatë tentaivash për t’i marrë paratë e mia, por është thuajse e pamundur. Më premton, më jep deklarata me shkrim, i noterizojmë, por pastaj refuzon sërish. Më konkretisht, me datë 15 shkurt të 2006-ës, i kam dhënë me kontratë të rregullt noterir, 50 mijë dollarë, para të cilat nuk mi ktheu kurrë. Po ashtu më 2 qershor të 2012-ës, i kam dhënë edhe një shumë tjetër prej 2.8 milionë lekë të reja, nga të cilat më ka dhënë vetëm 400 mijë lekë të reja. Dhe asnjë lek tjetër. Ndrëkohë që kontratat janë të njëpasnjëshme dhe borxhi duhet të ishte shlyer me kohë. Në këtë situatë ne nuk na mbetet rrugë tjetër veçse ti drejtohemi gjykatës, pasi ne nuk mudn t’i lëmë asaj lekët tona. Ajo paska lekë për t paguar studimet e dy fëmijëve të saj në Sorbonë të Zvicrës dhe për të mbajtur dy punëtorë shtëpie për shtëpinë e saj, ndërsa nuk paska lekë për të na kthyer borxhin. Ne do t’i kërkojmë gjykatës që t’i bllokojë aksionet e universitetit”, – shprehet Agron Mita. PROBLEMET Por duket se Agron Mita nuk është i vetmi që ka ndjekur rrugën ligjore për t’i marrë lekët e tyre që ia kanë dhënë borxh kësaj shtetasje. Kështu nga të dhënat e deklaruara në Qendrën Kombëtare të regjistrimit të biznesit, janë plot tre udhra ekzekutimi nga tre shoqëri të ndryshme përmbarimore, të cilat kanë kërkuar vendosjen e masës së sekuestros konservatime mbi të gjitha aksionet (në masën 65%) që zotëron Engjellushe Thomai të këtij universiteti, me qëllim që ajo të mos i shesë dot ata. Aktualisht universiteti Justicia, ka hapur dyert për studentët e rinj, dhe e ka selinë te pallati me xhama te stacioni i Trenit. Po ashtu dy vendime të gjykatës së Tiranës të 2012-ës, njëri për një borxh prej 40 mijë eurosh, ka vendosur masën e sekuestros konservative edhe mbi apartamentin e ndodhur në Tiranë, rruga “Sami Frasheri”, Pal. 26, shk 7, kati 1, Ap. 2/1, ZK -8270, Nr.pasurie 5/94 + 1 – 2/1, në emër të Engjellushe Thoma. Ndërsa tjetri vendimi i dytë, për një borxh prej 209 mijë eurosh i ka dhënë të drejtë paditësit. Po ashtu ky sybjekt rezulton edhe në listën e debitorëve edhe në drejtorinë e tatimeve në Tiranë, që prej vitit 2011.

Not only interesting place but the cheper place in Tirana area including the quality and sevice.

Great construction and wonderful shot.

Best wishes from Catalonia.

Joan

Srpski plemić! (Izguglajte gde su mu sahranjeni otac i braća, a i on sam).

LIKE!

Greetings from Hungary, Zoltan

LIKE!

Greetings from Hungary, Zoltan

LIKE!

Greetings from Hungary, Zoltan

Beautiful river and place,I like

Greetings from,Spain

Very nice shot I like

Greetings from,Spain

« Previous12345678Next »

Friends

  • loading Loading…

 

goldenboy883's groups