Panoramio is closing. Learn how to back up your data.
Apu2007
Best photos All photos
photos
894
on Google Maps
views
« Previous12Next »

Apu2007's conversations

É uma visão espetacular da arquitetura, parabéns pelo precioso registro. F62 Saudações e tenha uma excelente semana. Infelizmente o Panoramio está fechando e vai acabar a interação que eu mantinha por aqui. Criei dois grupos no Facebook, talvez possa interessar, fique à vontade para participar e mostrando as suas fotografias:https://www.facebook.com/groups/1606484259589492/e https://www.facebook.com/groups/840587836029200/

Köszönöm szépen.

Üdvözlettel Gyöngyi

Dear Friend HE ME, Beautiful View, Excellent Shot, LIKE+FAVORITE,
Best Wishes From India,Kamalakar.
Thanks to all for your support . I Shocked, disappointed a lot with Google decision on PANORAMIO ,Very very sad any how this is the time to say goodbye but Very hard to say Goodbye.....Time is running OUT...

Pont ezért van, hogy a szakirodalom ezt a kígyófajt olyan sokféle néven emlegeti, ami a mai napig is gyakran zavart okoz! Mert egykor, ugyebár Rákosi nem lehetett egy vipera. Mert "egyesek" agyában fel se merült, hogy ez a név az élőhelyére vonatkozik, a rákosi rétekre. Kedves Dezső, megelőztél, mint mindig! Tőled külön el akartam búcsúzni, valami hasonló módon, hogy te tetted! Sajnos nem látok jelenleg olyan közösségi portált, ahol találkozhatnánk, ami elég nagy és amire nyugodtan átmehetnék a képeimmel. Nem szeretem ugyanis sem a Google, se a Facebook féle nyomulást, de a más hasonló kémkedő programokat se. A panoramiós képeimet, na meg a levelezéseimet, illetve a komentjeimet ezek szerint meg kell tartanom magamnak. Ez van. Ami képem meg a Google Earth-on van, (vagyis a képein több mint 80%-a,) no azokkal csak lesz valami, csak nem törlik! De ha igen, az meg az ő bajuk, hogy a képi történelem egy picike szeletkéjét elveszítik. Továbbra is jó fényt, erőt és egészséget, szép utazásokat kíván, János barátod!

Az egész albumod, roncsostól-romostól nagyon fog hiányozni,,,

Nagyon jó! 1977-ben ugyan-innen, a várostoronyból fotóztam, csak-hát nappal, NDK-s színes diára és 50-es alapoptikával. Ha érdekel a képem, azt beszkenneltem és Prága címke alatt megtalálható a galériámban. Üdv, János.

És micsoda madárdalos vidék! Üdv, János.

Egészségére! Üdv, János!

Ezt a területet a madarászok csak "felsőszentiványi belvíz"-ként emlegetik. De oly gyakran és hosszasan vizes, hogy a vízi-madarak teljesen belakták. Látszik, hogy valamikor próbálták kaszálni és a szénát bebálázni, de már a bálákat sem lehetett elszállítani. Itt középen, egy nádból készült leskunyhó van, amiben a türelmes és hajnalban kelő és sötéttel eltávozó fotós megkísértheti a szerencséjét. Persze, ha közbe a lába nem fázik a gumicsizmába, képes naphosszat csendben gubbasztani odabent, szükségleteit is visszatartva várva, hogy talán valami vízi vagy parti madár csapat éppen a lencséje elé száll le. És mégis, elég gyakran megtörténik a csoda. Nem véletlenek a hazai természetfotósok nagyszerű nemzetközi sikerei, mert a képeik többsége nem a tv-ből ismert összkomfortos, fűtött minden földi jóval felszerelt, etetett-itatott madarakról készülnek, hanem az ilyen egyszerű kunyhókból! Baráti üdvözlettel, János.

Kedves Misi, még kihasználva a Panoramió utolsó napjait, köszönöm ismeretlenül is a mindenkori kedves soraidat! Üdvözlettel, János.

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Apu2007's groups