Apu2007
Best photos All photos
photos
889
on Google Maps
views
« Previous12Next »

Apu2007's conversations

Jurek Adamski - ďakujem za komentár. S pozdravom Faroma.

This is a very good photo! Best regards, János. And here is an info for Hungarian tourists: Ez a legmagasabban található egész évben üzemelő turistaház a Magas-Tátrában, a Szepesi-Öt-tó-katlanában. A ház 1899-ben épült, kezdetek óta a selmecbányai „szegények orvosának”, Téry Ödönnek (1856-1917) a nevét viseli, aki a közeli Közép-orom és Fecske-torony (1876, 1877) első megmászója volt, és akinek akadályt nem ismerő vasakarata teremtette meg a házat, olyan helyen, ahol minden talpalatnyi földet a természettől és az emberektől úgy kellett kiharcolni. A házat a ma már feledésbe merült, Magyar Turista Egyesület építette fel. A Téry-menedékház 1979-től három éven át nagyobb átépítésen ment keresztül, minek során a kályhákat központi fűtés váltotta fel, áramfejlesztőt és WC-t alakítottak ki és még más újításokon is átesett. Az egész átépítést az akkori gondnok és író, az azóta tragikusan elhunyt Vojtech (Belo) Kapolka vezette. 1982. október 1-jén adták át újból a turistaforgalomnak.

¿Ha notado! Excelente fotografía de la naturaleza! Saludos cordiales, János.

Kedves Balázs, bármennyire szerettem volna, de sajnos azóta se sikerült Szanticskára eljutnom. De az Őrségben volt dolgom és talán pillanatokra, de ott is megtaláltam "az a csendet"! Üdv János. Küldöm ezt a saját filmecskét onnan, viszonzásúl:https://youtu.be/d3A5SPLXdds

Örömet okozott ez a képed, kiváló és favorit! Üdv, János

Hi, István

thank you very much for visit to my gallery and Like-19.+fav-13 have a nice day for you.

best wishes liem ailie

Kedves Apu 2017! Nagyom örülök a látogatásodnak és a véleményednek . Üdv Eta

Hi, Grazka 56! Thank You! Regards, János.

Lieber Daniel, vielen Dank für die Bewertung! Ich war auf der Suche in Ihrer Galerie und es gibt sehr interessante Bilder. Und ich sehe, dass Sie wirklich eine große Welt-Reisen Mann sind. Ich lebte die meiste Zeit meines Lebens in der sozialistischen Ära, wenn es nicht möglich war überall als Privatpersonen zu reisen. Mit freundlichen Grüßen, Ungarn, János.

Hi Daniel! It is super photo to me! Regards, János.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Apu2007's groups