Apu2007
945
photos
772
on Google Maps
views

Apu2007's conversations

Ágnes, hogyha lesz ideje, és bátorsága, áprilisban kimenni a térképen jelzett helyre, sok ilyen virágot találhat a dombtetőkön. Ez a kép kerítés mögött, magánterületen készült, tehát be kell illetve lehet kérezkedni. A bátorság meg csak azért kell, mert a városi emberek nincsenek hozzászokva az itt mindenütt szabadon legelő nagy állatokhoz! De nem kell félni, a tulajdonos is és az állatai is nagyon barátságosak. Virág bizonyára az út mentén máshol is akad, de néhol ezen a területen a Vízmű engedélye is szükséges lehet pl. a gáton-járáshoz.De azt is egyszerű megszerezni. Most éppen időszerű, mert egy-egy évre adják csak. Üdvözlettel: János.

Köszönöm Ágnes, hogy meglátogatta a képeimet! Ez valami nagy viharban dőlt ki, és a törzset az út felől levágták. Engem egy vaddisznófejre emlékeztetett. Üdvözlettel, János.

Ágnes, kevés dolog jobb annál, hogy az ember egy csónakban (az árnyékban!) tesped és közben ilyeneket fotóz! Üdvözlettel, János.

Köszönöm Ágnes! Igen, vannak, csak ez, mint látod, alacsony nézőpontból, csónakból készült. Öten a múlt nyáron összeálltunk és kibéreltünk egy motor-csónakot. Benzinnel együtt kijött hatezerből egy napra. Aztán barangoltunk a vízen s ilyen képek lettek belőle. Üdvözlettel, János!

| | | Thank you ! ! !
• • • János , Best Wishes. zhsv .... From Minsk

Lám, van aki még a hóban is kirándul! Jól szerkesztett és jól kiexponált kép! Tetszik, János.

Nagyon tetszik! Üdv? János!

Ágnes, régen hallottam rólad! tetszik ez a képed. Csak nem ezen a vidéken van telked? Na nem a temetőre gondoltam! A családunknak volt erre telke, de már nincs. Én erre kerékpározgatok néha és itt a temetőnél szoktam mindig megpihenni út közben. Üdvözlettel, János.

Hi ZHSV! Thank you for your visit. This is a scanned photo in the one of my highland-tours. Breznóbánya is an old mine-town in Szepes-area. In the Middle Ages it was part of the Kingdom of Hungary until the First World War. The Hungarian king called Saxon miners here and he gave them a lot of privileges. The former Czechoslovakia did not like the Saxons too, so for now these hard-working people are depleted in this country. Sincerely, János.

Nikos my friend, amazing detail a big Like + FAV. my best wishes Pedro#

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Apu2007's groups