Kránitz József
photos
on Google Maps
views
1962-ben Sopronban születtem, és azóta ez a szép város az otthonom. A fotózás a természetjárás után lett a kedvenc időtöltésem, mivel szerettem volna azt a sok szépséget hazavinni, amit a világban láttam! Képeimmel megpróbálom visszaadni a természet alkotta csodákat. Régebben a hagyományos fotózás híve voltam ,első gépem egy Zenit volt, amit vagy húsz évig hordtam hegyeken völgyeken át, de mióta sikerült a digitális gépekkel is jó minőségű képeket készíteni, áttértem az új technikára! Ha tetszenek a képeim, akkor már megérte feltenni, hogy más is felfedezze a környék érdekes helyszíneit!

Kránitz József's conversations

Like the originally and colours Fave & Like

Gracias por su mensaje usted.

Me alegra que hayas venido a mí ♡.

El suyo Gyöngyi 😇

★ ☆ ★

Köszönöm a látogatást, Judit! Sajnos, az ilyen fotós összejövetelek már csak az emlékek közé tartoznak. Nem tudom, a politika számlájára írható, vagy valami más miatt, minden úgy szépen lassan ellaposodik, elhal... Annak idején minden évben volt találkozó, és manapság...? Szomorú, de hasonló tendenciát látok más fotós oldalakon is... :-(

Üdv.: Józsi

Tamás Örülök, hogy Tetszik! Köszi Szépen!

Üdv. Szilárd

Kedves Judit, Nagyon Örülnék, ha legközelebbi Esztergom látogatásotok alkalmával nem hagynátok ki ennek az emlékház meglátogatását, mert ott személyesen külön Varázsa van.. :) Örülök, hogy Tetszik ez a fotóm is! Köszönöm Szépen!

Üdvözlettel, Szilárd

Szupik a lepkéid!

üdv. roni

Very beautiful image!

L + F

Best wishes from Slovakia

Majka

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Kránitz József's groups