Kránitz József
photos
on Google Maps
views
1962-ben Sopronban születtem, és azóta ez a szép város az otthonom. A fotózás a természetjárás után lett a kedvenc időtöltésem, mivel szerettem volna azt a sok szépséget hazavinni, amit a világban láttam! Képeimmel megpróbálom visszaadni a természet alkotta csodákat. Régebben a hagyományos fotózás híve voltam ,első gépem egy Zenit volt, amit vagy húsz évig hordtam hegyeken völgyeken át, de mióta sikerült a digitális gépekkel is jó minőségű képeket készíteni, áttértem az új technikára! Ha tetszenek a képeim, akkor már megérte feltenni, hogy más is felfedezze a környék érdekes helyszíneit!

Kránitz József's conversations

Very interesting and very beautiful!

L+F.

Greetings from Latvia

  • Boris. *

Már túlzsúffolt kezd lenni, kár a természetért, ide oda rohangáló kenu hordozók - korábban kevesebben ismerték - az út sokkal izgalmasabb és veszélyesebb,és persze sokkal vadregényesebb volt - üdv - Viktoria

Nagyszerű virág és remek kép - minden jót - Viltoria

Köszönöm szépen kedves Judit.

Üdvözöllek, Márti

interessante Burganlage - gut gerahmt József

szervusz, Hubs

Köszönöm Judit és Józsi ! Üdv.

Kedves Éva, István, Dezső, Judit, Józsi, Gyurica, Laci és Márti!

Köszönöm a gratulációkat és a szavazatokat. Nagyon örülök ennek a győzelemnek mivel egy olyan képpel sirült nyernem, mely Magyarországon és azon belül is Budapesten készült. Sokszor elfeledjük, hogy fővárosunk egyik ha nem a legszebb a Európában és kis elfogultsággal a világon is.
A következő havi játékvezetésről elfoglaltságaim miatt lemondok. Bízom benne, hogy Roberto egy izgalmas témával jeletnkezik.
Üdv: Zoli (K.F.)

Preciosa composição…

Agradável fotografia gosto҉..


Sinceros cumprimentos.

jlc

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Kránitz József's groups