Peter IJmker
photos
on Google Maps
views
Bedankt voor je bezoek en de fijne reactie. Wordt heel erg gewaardeerd! Thanks for your visit and the kind comment. I appreciate that very much! Gr. Peter IJmker

Peter IJmker's conversations

gugro47

Thank you for your kind comment Roberto.

Greetings, Rosa.

Hoi Els, het was zo mooi om deze lucht vanuit een lekkere warme kamer te kunnen zien. Zou ook zomaar een paasvuur kunnen zijn die in de verte heel de lucht in brand zet! Over een tijdje zal de boom weer vol in het blad zitten en zullen dit soort luchten op een andere plek bekeken moeten worden. Maar gelukkig kregen we deze kans zomaar voor het opscheppen ;)

Groetjes, Christien.

Wunderschönes grün LIKE

Gruß

Elisabeth

Mooi in scene gebracht LIKE

Groetjes

Elisabeth

De foto is gemaak in de sport stand en dan langzaam meedraaien. Het zijn ongeveer 15 foto's en Hugin had even moeite om de juiste connecties te maken .

Gr. Peter

a beautiful picture L

I ♥ your gallery

greetings from Luxembourg

Sonja

Mooie collage van al de nodige zomerse tafereeltjes. Past trouwens ook prima bij deze winterse temperaturen, want die staan intussen al niet meer ver weg van de zomerse waarden.

Groeten,

Jack

Heel gewaagd om met een fiets dat pad af te gaan. Maar goed, wij als echte Hollanders laten ons, ook niet in Duitsland, niet snel tegen houden... Weer knap gezien Fred!

Groet, Christien.


Bedankt voor je bezoek en de fijne reactie.

Wordt heel erg gewaardeerd!

Thanks for your visit and the kind comment.

I appreciate that very much!

Groeten, / Greetings, Bram


zeer mooi!!!! like. gr. roeli

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Peter IJmker's groups