József Wallner
250
photos
196
on Google Maps
views
Immár 20 éve emígy összenőve járjuk az országot, (nagyritkán világot) és kattogtatjuk fotómasinánkat, néha-néha megmutatjuk Nektek is, hogy mit láttunk. (Merkl Zsuzsa - Wallner József)

József Wallner's conversations

Szia Vera!

Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni, a szó legrosszabb értelmében vagyok műszaki ember. Nekem is csak a szépség a lényeg; ez a - most már hagyománnyá váló - néhány órányi ünnepek közötti séta minden évben rendkívüli módon tud feltölteni minket.

Üdvözlettel: Józsi.

Akár a mesében...! like

Dear Ivan and Oram thanks for visit and comment, and favor Yours liked.. Greetings from Pécel, Hungary. Józsi.

Ivan thanks again for visit and comment. Greetings from Pécel, Hungary. Józsi.

Dear Ivan thanks for visit and comment. Greetings from Pécel, Hungary. Józsi.

Entschuldigen mich die Verspätung, lieber freund Magnusbb, dankeschön, ich habe mich in der Person versehen. Tschüs! Józsi.

Most már szinte biztos, hogy nem lesz belőle semmi. A cég csődeljárás alatt áll. Kár volt lebontani.

Nagyon jó fotó! Tetszik.Like 1. Üdv.: Ágnes

Szia Éva! Köszönjük a látogatást. Mostanában nem nagyon teszek fel képeket, egyrészt szinte csak családi képeket csinálok, másrészt olyan nagyon sok a kiváló fotó itt a Panon, hogy nem tudok, és nem is akarok már versenyezni velük. (Bár tudom ez a szó nem illik ide, nem tudom másként fogalmazni). De azért, ha szép új helyeken járunk, majd ismét "visszajövök". Akárhogy is, örülök, hogy "benyitottál". Józsi.

Szervusztok Zsuzsa és Józsi! Rég találkoztunk! Ennél a képeteknél muszály volt megállnom, olyan "szívbemarkoló"! Üdvözöllek Benneteket, Éva

Friends

  • loading Loading…

 

József Wallner's groups