Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat
« Previous12345678...8687Next »

Jordi Carbonell's conversations

Hello angelius1979, I'm glad you like it.

Greetings from Spain.

Great pleasure to know that you like this photo Leo. Thanks for visit. Greetings from France, christian

Fantástico título para una fantástica foto! L+F

Son impresionantes estas ciudades del norte de America con sus grandes edificios,como si no hubiera terreno para construir,intentando hacerlos cada vez mas altos que el anterior...muy buenas vistas de la ciudad canadiense en tu magnifica fotografía amigo Joan Felip..LIKE y FAV,saludos Jose.

"dumplings" и "ravioli" переводятся на русский язык одинаково – "пельмени". Но я понял, что бабушка сделала пельмени с картошкой. Однако чтобы за утро слепить так много нужно обладать большим мастерством!

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Buen tiro, Me gusta, ☆☆☆ Like ☆☆☆,
Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo 2016
Saludos desde "La isla del encanto"
Puerto Rico....JeO112.
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Excellent shot, nice photo!

LIKE&FAV

Best greetings from Baku, Ramil

Fantastic! LIKE! Best regards, Darja.

Thank you very much Miki, I'm glad you like it.

Greetings from Spain.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups