Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat
« Previous12345678...8687Next »

Jordi Carbonell's conversations

Calma, calma, tinc fotos més detallades del Decó. ja les penjaré

Amb la gent que entrava ja t'asseguro jo que l'orxata no caduca.

La foto va ser feta al vol i a cop de telèfon mòbil. Del cotó de sucre m'agrada més l'olor que el gust.

Gràcies, Gracias, Thanks

El jardí és construït sobre unes passeres que són penjades de la mitjera cega. No hi cap finestra en aquesta façana. De tota manera tenen les plantes una mica desmadrades. Salut!

Amb la lliçó apresa, Estanis, hi havia ganes de posar-la en pràctica.


Jo això no he dit, Jordi.


L'any passat era "Reservoir Dogs". Si anem seguint tirant enrera en la història del cinema, l'any que ve pot ser "Doce hombres sin piedad" o "los tres mosqueteros".


Com la primavera que arriba cada any al "tall britànic" ( per no fer publicitat)


Salut!

G.

En la meua ignorància he buscat "morques". Amb la categoria del cotxe ja pots ser que facin servir oli d'oliva premsat en fred. Ves per on jo ho coneixia més pel terme espanyol "alpenchines"

Aclariment: Servidor tira d'un cotxe normal i corrent, sense victòria alada al tap del radiador

Clarification: J'ai une voiture normale ;)

Very good photo

I like

Best wishes from Taiwan

Qianlong

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups