Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat

Jordi Carbonell's conversations

m ´ha agrada .......

muak

De molta actualitat!, salut

STANRR Has aprofitat una preciosa foto amb ple paisatje nevat ...i amb molt de gust las decorat .Passa tu i la teva familia la resta de festes i un Proper Any NOU amb salut !!!!.Rep una abraçada .

lurdesa

hola Corneli, aquest és el nom que em van dir a Roda de Ter, al poble de ma mare al Vallés en deien "les galetes de la palma". ASón galetes dures, amb perfum de llimona.

J'ai déjà ma petite collection personnelle Jordi! Merci pour cette petite annonce! Amitiés, Christian

Gràcies pel vostre comentari, hi tornarem amb solet!

Hola Daniela, aún no lo he visto por dentro, pero sabiendo que está en el antiguo barrio de pescadores, puede ser interesante.

Hola Rafael, pel meu gust massa modernitat, caldria veure'l per dins.

Doncs si Corneli, les terrasses al solet de tardor estaven ben animades.

Hi Ali, thanks for your comment, greetings from Barcelona

Suposo que forma part d'una portalada d'accés a una finca que hi havia a Collserola. Ara hi ha un viver municipal i només en queden les agulles on s'agafava el barri que tancava el camí.

Se lo va a tapiñar...juas juas, like..saludos Rosa

Vols dir que són sirenes? Jo de les sirenes conec això

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups