Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat

Jordi Carbonell's conversations

Very beautiful

like

i no és photoshop :)

...veig que us sabeu tractar bé, per devers Sitges.

Salutacions. Bon profit.

Very beautiful picture, excellent shot.

LIKE8

Best wishes, Peter

Thanks, greetings from Catalonia.

Hola !, me llamo Daniel, y soy de Casas Ibáñez. He visto todas las fotos que has subido de mi pueblo, pero, te quería preguntar quién eres porque, la verdad es que me gustan mucho tus fotografías, pero, no te conozco de nada. Pues si no sabes más o menos quién soy, te lo aclararé. Me llamo Daniel López García y vivo en Casas Ibáñez, soy hijo de Gregorio López Sanz (fue alcalde hace unos años), a mi también me gusta la fotografía por eso me creé un Panoramio...!

Espero tu respuesta !!!

m ´ha agrada .......

muak

De molta actualitat!, salut

STANRR Has aprofitat una preciosa foto amb ple paisatje nevat ...i amb molt de gust las decorat .Passa tu i la teva familia la resta de festes i un Proper Any NOU amb salut !!!!.Rep una abraçada .

lurdesa

hola Corneli, aquest és el nom que em van dir a Roda de Ter, al poble de ma mare al Vallés en deien "les galetes de la palma". ASón galetes dures, amb perfum de llimona.

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups