Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat

Jordi Carbonell's conversations

Thank you so much, Mark, it seems very solitary, but not fsr it was a yurta and a place where we ate or drank , I don't remember very good. And you in Colorado should be used to similar places. Greetings,Daniela

Ángeles era el dia de las morenes...

Una abraçada, D.

Boski la darrera vegada en què el vaig veure estava molt enfadat...

Hi, Joan Felip. Beautiful view. Wonderful picture. LIKE. Best regards, Sergey

Greetings, Joan Crits!
Nice capture!
Best wishes from Chernivtsi in Ukraine, Edward

Greetings, Joan Crits!
Well captured!
Best wishes from Chernivtsi in Ukraine, Edward

Ui Que s encomanan ¡¡¡ pero aquest sembla ser de son ... Bon diiiia ;)

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That´s what friends are for...


URGENTE: Assinando o formulário de petição há a eventualidade de se manter aberto o Panoramio! (necessário um mínimo de 10.000 assinaturas)


URGENT: We can save Panoramio! Signing the petition form of Google we can keep our beloved Panoramio alive!! (minimum needed 10.000 signatures)


URGENTE: firma de la solicitud existe la posibilidad de mantener abierta Panoramio! (un mínimo de 10.000 firmas requerido)


URGENT: On peut sauver Panoramio! Google a fait monter une forme de petition pour ceux qui veulent que Panoramio reste ouvert. (au minimum de 10.000 signatures)


Very nice foto

Like+F

Greeting from Poland Stefan

..i de fils , no ? :))

Abraçada! :)

« Previous12345678...4647Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups