Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat

Jordi Carbonell's conversations

Very nice foto

Like+F

Greeting from Poland Stefan

..i de fils , no ? :))

Abraçada! :)

JORDI això s'acaba. Un dia d'aquest tanquen PANORAMIO. Al fòrum he obert un fil per parlar-ne. Et copio la primera entrada:

--

Segons he pogut llegir a altres fòrums PANORAMIO s'acaba.

Segons sembla migraran les fotos a Google View (les que els hi convingui, suposo) però encara no se dir-vos com pensen fer-ho . És una llàstima.

Però el més important és que sobretot, amb aquesta decisió s'acaba també la manera que hem tingut fins avui d'interralacionar.nos ....

Escolteu una cosa. Deixarem que un Google qualsevol trenqui amb les nostres amistats????

DE CAP DE LES MANERES !!!

Us proposo afegir-vos a http://www.ipernity.com/ Jo fa poc que ho conec (aquí us deixo l'enllaç de la meva pàgina: http://www.ipernity.com/doc/739805) i funciona més o menys com Pano. (Grups, amics, etiquetes...)

Vosaltres teniu la paraula.

A tots una forta abraçada.

--

Si et sembla en parlem allà, serà més fàcil poder-ho gestionar.

Muchas gracias Aqua2010, me alegro que te guste.

Un cordial saludo también para tí, José Mª

El "visito"" de tant en tant, Dora.

Gràcies per la visita Eduardo, pel que sembla també trobarem a faltar Panoramio. Gràcies per haver-lo creat. Jordi

Good composition. Like. Greetings, Zdzisław

Wie Schade!! Meinen lasse ich besser hier.

Kurt agraeixo molt les teves paraules.

Salut, D.

« Previous12345678...4849Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups