Jordi Carbonell
photos
on Google Maps
views
**Sembla que això s'acaba.** ***http://www.change.org/p/google-google-keep-the-panoramio-community-alive*** Hola panoràmics, pel que he anat llegint als fòrums d'altres llengües sembla que el Panoramio com el coneixiem desapareix i serà integrat en l'univers de Google en el que anomenen View. És una llàstima que aquesta comunitat a la que em vaig incorporar ara fa set anys s'esvaeixi. Tots els moments que hi hem dedicat, totes les amistats virtuals, el grup que feiem trobades no pot desaparèixer de la nit al dia. No sé com serà el nou Views, sembla pel que llegeixo que no serà tan "social". De moment esperem però també mirem de mantenir el contacte del grup més proper. La xarxa es prou gran i trobar-nos allí, ja sigui per email o en altres xarxes socials no haurà de ser difícil. Potser com tantes coses a la vida té el seu cicle i no ens queda més que dir que ha estat bé mentre ha durat, però m'hi resisteixo doncs hi he conegut persones magnífiques que m'han ensenyat i fet crèixer en molts aspectes. Busquem entre tots la manera de mantenir el contacte. Fins aviat

Jordi Carbonell's conversations

Me encantan estos edificios terminados, rematados en sus tejados de forma acastillada, le dan un bello toque arquitectónico, se ve que en Canadá este tipo de construcción fue durante tiempo la moda, supongo que también y debido a las recias nevadas invernales que allí se prodigan, es una buena fórmula y además elegante con la negra pizarra, aunque también veo otro tipo de material por su color..una buena fotografía querido amigo Joan Felip..LIKE y FAV, saludos Jose.

For me, this is a very interesting capture.

I think it is a nice picture. Thanks you for sharing. Of course, I LIKE this photo.

Thank you very much for your visit and nice comments!

See you soon… Best regards from Grasse, in France.

Bernard.

Ich glaube nicht dass sie stehen :-)

Dear tofil44, I very much appreciate your invitation to join the group of "cadrans solaires", which I have delightfully accepted.
Regards from Barcelona. Jordi

Great pleasure to know that you like this photo Miguel. Thanks for the Fav. Regards from France, Christian

Thank you very much B. Pappas, I'm glad you like this photo and that put among your favorites.

Greetings from Spain.

Muchas gracias Andrés, te agradezco que la pongas entre tus fotografías favoritas, como puedes ver todos los barcos que se ven en la foto son barcos de pesca y esa zona que se ve es una zona donde hay varios astilleros y muchas empresas dedicadas al sector naval, también es la zona de la ciudad en donde nací.

Un abrazo

Beautful photo, nice shot!

LIKE/FAV

Best greetings from Baku, RAMIL

Great pleasure to know that you like this photo Bea. The thunderstorm of the day before had made dropping of pigeons disappear! ;) Thanks for visit. Regards from France, Christian

molt bonica la llum!

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Jordi Carbonell's groups