olivella ferret
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
None
« Previous12Next »

olivella ferret's conversations

Cada any entre l'octubre i novembre fan un cicle de concerts on els solistes son gent jove, és diu el Primer Palau, hi procuro anar. En sortir del concert i guaitar cap enlaire em vaig trobar amb aquesta vista i no vaig poder resistir la temptació. Salut!

Espinelves és un poble de la comarca d´Osona, però pertanyent a la demarcació de Girona. És popular pel seu entorn natural, la seva església romànica i la seva peculiar especialitat en avets de Nadal. Espinelves està situat dins del bosc més gran de Catalunya, a la zona del Montseny-Guilleries, en plena muntanya i prop del mar. És una zona amb fresques arbredes, aigües netes i aires purs. La vila, a 750m. d' altitud, està situada entre el Coll de Ravell i el Coll del Buch, cobert de boscos on impera el silenci, la pau i la quietud, i on els paratjes són dignes d'admirar. Extret de la web oficial del municipi

Bé, son uns versos, d'En Vicent Andrés Estellés, que a mi m'agraden molt; però jo, ni les canto ni les dic, les coses, les capto i les mostro, és la meva manera d'expresar-me. Salut!

Quina xulada, bon punt de fuga,molt aconseguida,gracies per el comentari i visita

Salutacions Olivella

Ramon

Amic Ricard. Bona fotografia i gran informació. La teva aportació com tantes altres que fem entre nosaltres les trobo interessants, doncs dedican uns minuts a la lectura de la informació amb la foto s'obté de manera succinta uns coneixements no profunds, però utils per una coneixement general.

Moltes gràcies. Rafael.

Bon Any Rafael; si, ha estat una gran nevada, la més forta a Washington dels darreres setanta anys, aixó és el que han dit. Salut.

Friends

  • loading Loading…

 

olivella ferret's groups