© Jos Van de Velde
Best photos All photos
photos
on Google Maps
views
Gepassioneerd voor fotografie en verliefd op de Provence. Passionné de photographie et amoureux de la Provence. A passion for photography and in love with the Provence. Leidenschaft für die Fotografie und Liebe fur die Provence. Jos Van de Velde █“Gewoon foto’s maken met als enig verlangen mezelf te verrassen.” "Tout simplement prendre des photos avec le seul désir de me surprendre." "Just take pictures with the sole desire to surprise myself." "Einfach fotografieren mit dem einzigen Wunsch, mich zu überraschen." – Uit 'Dolen' door Michiel Hendryckx (zie ook label "ADMIRED PHOTOGRAPHERS")█
« Previous12Next »

© Jos Van de Velde's conversations

Golfkarretjes drummen Porsches uit het straatbeeld in Knokke lees hier

Like nº 2.

Nice place and photo.

Salud2...from Spain....

Le musée départemental de Flandre, situé à Cassel, est le premier et seul musée à se consacrer uniquement à mettre en lumière l’identité culturelle flamande. Ce musée de territoire, entre art ancien et art contemporain, apporte au visiteur une vision transfrontalière de la Flandre et lui permet d’appréhender toute la richesse de la culture flamande. (source: site du Conseil Général du Département Nord)

Het Museum van Vlaanderen, gelegen in Kassel is het eerste en enige museum volledig gewijd aan het in het licht stellen van de Vlaamse culturele identiteit. Dit regionale museum, tussen de oude en hedendaagse kunst, geeft de bezoeker een zicht over de grens heen van (Frans-)Vlaanderen en laat hem genieten van de rijkdom van de Vlaamse cultuur. (Bron: website van de 'Conseil Général' van het Noorderdepartement)

Mooie foto Jos I LIKE groetjes Joeri.

La tour de Templiers est l'ultime vestige de la commanderie que les Templiers créèrent au XIIe siècle, en contrebas des remparts de la ville et sur le bord de la route qui conduisait aux Salins.

De Tempelierstoren is de laatst overgebleven vestiging van de Commanderij der Tempeliers, opgericht in de twaalfde eeuw aan de voet van de wallen van de stad en aan de rand van de weg die leidde naar de zoutwinningen.

Dankjewel Tina voor deze mooie kerstwensen. Ik wens jou alvast ook een leuk en gezond 2011. hier kan je mijn wensen vinden. Vriendelijke groeen, Jos

lovely light JL, very arty scene, best wishes, Fai

Excellent photo. VOTED

Greetings from Venezuela

Trés beau sous bois, bien éclairé. Jean Louis

Friends

  • loading Loading…

 

© Jos Van de Velde's groups