Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Vreemd is,,,onder die boom lagen ook Condooms dus die bomen doen het OOK nog stiekum

Leuk dat er nog mensen zijn die Zo'n bloembak in de Wildernessplaatsen,,,ik neem aan dat het iemand uit walwiller-rechts is die dan met een Verrekijker kan kijken of de plant water nodig heeft.../

De Kerk van Walwiller,,met in de achtergrond EEN HELLING VOL HOLLANDERS over de Mais gezien!

Hahahaha Geweldig Like it

Thanks Don! Much appreciated!

Best wishes, Andy

Many thanks Don! Best wishes, Andy

Leuk dat er mensen zijn die een Eigen bloembakjein de wildernis zetten---en ik neem aan dat Iemand uit Wahlwiller is die kan dan van beneden (rechts) met een Verrekijker kijken of ze Water nodig heeft!!??

Thanks Gisela! Best wishes, Andy

Dit is bij de Heksenkoel

Sorry Rich.

I thought I'd better check my sources. So I did. And I couldn't find it. Probably too long ago, but it is a legendary tale of Royal Robbins' visit to North Wales in the late 60s and a challenge by a young tearaway called Al Evans to climb a notorious boulder in winklepickers (these can be found in Google!). Obviously Al had practiced for a few years and had a distinct advantage, no matter what fashionable stimulant he was on at the time! Anyway he could do it in winklepickers and Royal couldn't do it in PAs or EBs or whatever the in vogue cragshoe was at the time.

Have re-read my comment. I should have gone to bed some time ago!

Best wishes, Andy

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups