Fred Fouarge
photos
on Google Maps
views
Sinds 1970 begonnen als Amateurfotograaf.,,houd voornamelijk van landschappen,,en allerhande interessante motieven,,,alles wat de meeste mensen niet opvalt ---------------------- Ik vindt het HEERLIJK,,,om fietstochten te maken-al fotograferende door de natuur,,,en deze dan INTENS te beleven,alles dubbel mee-maken! ---------------------------------------------------------------- Met het ouder worden heb ik een Magnifieke en Gezonde Hobby hiermee! Met iedere panoramio-user wil ik mijn foto's wereldwijd delen! ------------------------------------------------------------------------------- Met vriendelijke groeten-Fred Fouarge °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° AUB...Geen Nieuwe Aanmeldingen voor Groepen meer~~~Ik heb er MEER dan Genoeg!

Fred Fouarge's conversations

Wow, Du hast ja wieder ganz tolle Arbeiten hier reingestellt.

Toll, dieser Blick durch die Räume plus Rahmung!!!

Like und Fav.

LG Uwe

Elemér- Hello, kedves barátom!

Köszönöm szépen, hogy ellátogatott a galériában, szép hozzászólás, a pártfogás és szavazzon!Minden jót kíván és sok Greetings küldött Jarda a Potštejn!

Uma bela vista de Pitangui e um especial registo fotográfico

gosto҉


Desejo-lhe tudo de melhor.

jlc

Beautiful like Greetings.

Beautiful sunset colours bathing the whole scene. Good photo. Regards Derek

ciao Andy,

. Bom paleta de cores, afiados detalhes finos! Saudações,

.......~ ♥ B R A S I L ♥ ~........


My viewer of Sergio Delmonico


Meer en meer zie je deze nu ook bij mij in de omgeving en zoals nu ook in volle bloei. Da's natuurlijk niet verwonderlijk want het is een prachtige 'kruiper' met een mooie zachte tint dat je tuin er alleen maar mooier op maakt.

Groeten,

Jack

Een geweldig idee om vanuit dit standpunt deze echt prachtige foto te maken Louisa. Zo is het een natuurlijk kunstwerk geworden.

Groeten,

Jack

bello stile e mi piace anche il colore molto equilibrato like+fav

« Previous12345678...4950Next »

Tags

Friends

  • loading Loading…

 

Fred Fouarge's groups